Myös uusi Tokmanni Espoossa toimii verkkokaupan noutopisteenä

Viisi uutta myymälää vuodessa.

Ilmoitus

Tokmannin tavoitteena on avata vuosittain keskimäärin noin viisi uutta tai uudelleensijoitettua myymälää, mikä vastaa noin 12 000 neliömetriä uutta myyntipinta-alaa. Päämääränä yhtiöllä on noin 200 myymälän laajuinen verkosto Suomessa.

Uusin myymä avataan Espoon Laajalahdessa torstaina 29.11.2018 klo 8.00. Myymälä sijaitsee upouudessa liikekeskittymä Brediksessä ja korvaa Espoon Mankkaalla pitkään palvelleen, marraskuun lopussa suljettavan Tokmanni-myymälän. Muiden Tokmannien tavoin Laajalahden myymälä palvelee asiakkaitaan Tokmannin verkkokaupasta tehtyjen tilausten noutopisteenä.

– Olemme erittäin iloisia myymälämme muutosta uusiin, meidän ja asiakkaidemme tarpeita erittäin hyvin vastaaviin liiketiloihin Laajalahteen. Brediksessä palveleva Tokmanni on moderni, avara ja kattavan tuotevalikoiman tarjoava myymälä, jossa on mukava tehdä ostoksia ja työskennellä. Lisäksi myymäläämme on erittäin hyvät liikenneyhteydet, avajaisiin yhdessä Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiaisen kanssa osallistuva myyntijohtaja Mathias Kivikoski sanoo tiedotteessa.

Myymäläverkosto kasvaa jatkossakin

Aikaisemmin tänä vuonna Tokmanni on viettänyt myymäläavajaisia Kalajoella ja Liperin Ylämyllyllä sekä muuttanut uusiin liiketiloihin Tammisaaressa ja Eurassa. Lisäksi lokakuussa Tokmanni osti Ale-Makasiini Matti Riikonen Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta, joka käsittää Ale-Makasiinin yhdeksällä paikkakunnalla halpakauppaa harjoittavat myymälät, siirtyi Tokmannin haltuun 1.11.2018.

Espoon Mankkaan Tokmannin sulkemisen myötä yhtiöllä on 186 myymälää, joista 177 on Tokmanni- ja yhdeksän Ale-Makasiini-ketjumyymälöitä.