Myös PayPal lanseeraa pikamaksupalvelun Suomeen

Pal to Pal -palvelu toimii 25 Euroopan maassa.

Ilmoitus

Maksupalveluyhtiö PayPalin uusi P2P-palvelu mahdollistaa maksupyynnöt, lähetykset ja rahan vastaanottamisen mobiilisovelluksessa tai yrityksen nettisivuilla.

Maksupalveluyhtiö PayPal on muuttanut P2P (Pal to Pal) -palveluksi kutsutun pikamaksupalvelun ilmaiseksi Suomessa ja 24 muussa Euroopan maassa.

Ilmoitus

Palvelun kautta rahan lähettäminen, vastaanottaminen ja pyytäminen onnistuu veloituksetta ja reaaliaikaisesti PayPal-sovelluksen tai yrityksen nettisivujen kautta. Maksuvälineiksi käyvät PayPal-tilin lisäksi myös pankkikortti tai perinteinen pankkitili.  

-Uusi palvelumme mahdollistaa ilmaiset ja helpot mobiili- ja verkkosiirrot Suomessa sekä euroina useisiin EU-maihin. Siirroissa ei tarvitse huolehtia lisämaksuista tai tilinumeroista, pelkkä vastaanottajan puhelinnumero tai sähköposti riittää. Haluamme tarjota käyttäjillemme saumattoman maksupalvelun, sanoo PayPalin Pohjoismaiden pääjohtaja Jonas Breding tiedotteessa.

PayPalin tavoite on sujuvoittaa henkilökohtaisia maksuja ja luoda käytännön ratkaisuja kuluttajien päivittäiseen elämään. P2P-palvelu on tästä yksi esimerkki.

- PayPal on yhtiön perustamisesta lähtien keskittynyt tarjoamaan toimivia verkkomaksupalveluita ja seurannut alan viimeisimpiä trendejä. Jatkuvan kehitystyön tuloksena pystymme nyt tarjoamaan laajan valikoiman maksuratkaisuja erikokoisille yrityksille sekä kuluttajille. Pyrimme mahdollistamaan entistä useammalle paremmat mahdollisuudet varojen hallintaan omien tarpeidensa mukaan, Breding sanoo.