Myös IKEA avaa liikkeen Tmallilla

Huonekalujätti IKEA seuraa Lindexin ja H&M:n esimerkkiä ja avaa markkinapaikan Alibaban Tmall-verkkoalustalla.

Tmall-satsaus on ensimmäinen kerta, kun IKEA lähtee myymään tuotteitaan kolmannen osapuolen kautta. Kaikkiaan uudesta verkkoliikkeestä tulee löytymään noin 3 600 tuotetta IKEAn valikoimasta.

IKEAn toiveena on tavoittaa Tmallin kautta kiinalaiset kuluttajat aivan uudella tavalla.

Ilmoitus

Me IKEAssa olemme todella ylpeitä tavarataloistamme, mutta meitä kiinnostaa aina oppia uusia tapoja parantaa palveluamme. Olemme todella iloisia yhteistyöstä Alibaban kanssa. Olen aivan vakuuttunut, että tulemme oppimaan paljon ja kehittämään parempia tapoja asiakkaiden kohtaamiseen, IKEA Inter Systemin toimitusjohtaja Jon Abrahamsson Ring sanoo lehdistötiedotteessa.

Uuden verkkoliikkeen ansiosta kiinalaiskuluttajilla on nyt mahdollisuus vierailla yhtiön kivijalkaliikkeiden lisäksi verkkoliikkeessä.

IKEA avasi vastikään fyysiset liikkeensä Kiinassa sen jälkeen, kun ne olivat vähän aikaa suljettuina Koronaviruksen vuoksi.

IKEA on maailman johtava huonekalutavaratalo ja kiinalaisten rakastama tuotemerkki. On todella mukavaa auttaa IKEAa tutkailemaan onlinemyyntiä ja tehdä kiinalaisille kuluttajille mahdolliseksi tavoittaa IKEA helpolla tavalla, TMallin ja Tabaon puheenjohtaja Jiang Fan sanoo.