Myös Handelsbanken Suomi tarjoaa MobilePayn maksuratkaisuja

"Haluamme olla mukana edistämässä näiden palvelujen käytön laajenemista."

Ilmoitus

Handelsbanken aloittaa Suomessa yhteistyön mobiilimaksusovellus MobilePayn kanssa. Pankki ilmoittaa, että se alkaa tarjota MobilePayn maksuratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkailleen.

- Mobiilimaksaminen kasvaa nopeasti Suomessa, ja uusi kumppanuus tuo hyötyjä asiakkaillemme. MobilePay on mobiilimaksupalvelujen edelläkävijä käyttäjäystävällisillä, innovatiivisilla ja tehokkailla ratkaisuillaan. Haluamme olla mukana edistämässä näiden palvelujen käytön laajenemista, sanoo Nina Arkilahti, Handelsbanken Suomen maajohtaja tiedotteessa.

Ilmoitus

"Suosituin maksuratkaisu!"

MobilePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen toivottavaa Handelsbankenin tervetulleeksi uudeksi kumppanipankiksi.

- Handelsbanken on suuri ja arvostettu pankki. Kumppanipankkinamme Handelsbanken parantaa mahdollisuuksiamme tavoittaa kaikki suomalaiset yritykset ja kuluttajat. Näin MobilePaysta voi kasvaa suosituin maksuratkaisu kaikissa maksutilanteissa, Anniina Heinonen sanoo.

Yli 260 miljoonaa euroa

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla kortteilla ja kaikilla maksutapahtumilla, kuten kuluttajien välisissä maksuissa sekä verkkokaupoissa ja laskujen maksussa.

Vuonna 2018 sovelluksella tehdyt siirrot tuplaantuivat edellisestä vuodesta. Sovelluksella siirrettiin Suomessa yhteensä yli 260 miljoonaa euroa, joka on 140 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017.