Myös Gigantti lanseerasi Drive In-palvelun

Tilaa netistä, hae tuotteet myymälän parkkipaikalta.

Koronavirus syö yrittäjien tuloja, mutta yhtäältä se laittaa monet keksimään uusia ratkaisuja. Yksi niistä on Drive In-palvelu, jonka muun muassa Biltema otti käyttöönsä muissa Pohjoismaissa ja Suomessa jo joitakin päiviä sitten.

Nyt samanlainen palvelu löytyy myös osasta elektroniikkajätti Gigantin myymälöitä - tai pikemminkin parkkipaikalta.

Ilmoitus

Gigantin palvelu toimii kuten click & collect eli ostat ja maksat tuotteet netistä, mutta liikkeen sijaan haet ne myymälän parkkipaikalta, ns Drive In-palvelusta. Kuljettajan ei tarvitse nousta autosta ulos ja tilaus on haettavissa jopa tunnin kuluttua. Palvelun ideana on välttää ihmisten välisiä kohtaamisia.

Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa teemme kaikkemme, jotta Gigantissa on nyt ja jatkossa turvallista tehdä ostoksia ja pohdimme jatkuvasti keinoja, joilla helpottaa asiakkaidemme asiointia meillä. Tämä on yksi teko, joka otettiin nyt koronaviruksen takia pikavauhdilla käyttöön. Drive-in-palvelun myötä asiakkaan ei tarvitse olla ollenkaan kontaktissa myymälähenkilökunnan kanssa, Gigantin operatiivinen johtaja Janne Henriksson sanoo.

Tilaus haetaan myymälän aukio-oloaikojen puitteissa ja asiakkaalle lähetetään tekstiviestinä ohjeet sen noutamiseen. Asikas myös ilmoittaa tulostaan tekstiviestitse, jonka jälkeen tilaus toimitetaan joko autoon sisälle tai sen takakonttiin.

 

Valikoimassa kaikki varastosta löytyvät tuotteet

Uusi palvelu toimii nyt Vantaan Tammiston, Lahden, Tampereen Lielahden, Raision, Porin ja Oulun Giganteissa, mutta yhtiön mukaan sitä ollaan laajentamassa myös muihin myymälöihin.

Uudella palvelutavalla voi tilata kaikkia kyseisen myymälän varastosta löytyviä tuotteita. Myös myymälöissä voi asioida normaalisti. Siellä ohjeistamme asiakkaitamme pitämään turvallisen etäisyyden muihin ihmisiin ja huolehtimaan käsihygieniasta niin ennen kuin jälkeen myymälävierailujen, Henriksson sanoo.

Gigantti kertoi uudesta palvelusta eilen lähettämässään tiedotteessa.

Ilmoitus