Muutoksia Zalandon johtoryhmässä – uusi CFO

Aloittaa tehtävässä maaliskuun alussa.

Zalando kertoo muutoksista johtoryhmässä. David Schröder siirtyy talouspäällikön toimesta uuteen, COO-virkaan. Samalla Dr Sandra Dembeck on rekrytoitu talouspäällikön virkaan. Sandra Dembeck siirtyy tehtävään Compass Groupista ja hän aloittaa tehtävässä 1. maaliskuuta 2022.

Uusi koostumus tulee antamaan Zalandolle lisää vahvuutta viedä toimintaa kohti visiota olla muodin lähtöpiste, Christina Stenbeck, Zalandon hallituksen jäsen sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Dr Sandra Dembeckin CDO:n tehtävään. Sandra tuo mukanaan laajan taloudellisen tietämyksen monilta relevanteilta aloilta, hän jatkaa.

David Schröder saa uuden rooliin, jossa hän keskittyy eurooppalaiseen logistiikkaverkostoon ja ”osta nyt maksa myöhemmin” -innovaation ratkaisuun. Tehtävänä on myös löytää uusia kasvumahdollisuuksia vahvistamalla D2C-myyntiä eri kanavilla.

Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan töitä David Schröderin kanssa hänen uudessa COO-roolissaan, hänen valtavien aikaansaannosten jälkeen CFO:na, Christina Stenbeck jatkaa.