Musti Groupin Ruotsin entiset kilpailijat siirtyvät samalle alustalle

"Tehkas ja toimiva alusta." 

Ilmoitus

Suomalainen Musti Group osti marraskuussa ruotsalaisen verkkokaupan Vetzoon ja vajaa kaksi viikkoa myöhemmin oli kilpailijan vuoro kun Animails hankittiin. Tarkoituksena oli että entiset kilpailijat jatkaisivat toimintaa rinta rinnan, vaikka suunnitelmissa oli myös mittakaavaetujen löytyminen uuden järjestelyn tuloksena.

Nyt Animail on siirtynyt käyttämään Vetzoon alustaa sekä tämän varastoa Norrköpingissä.

- Vetzoon alusta on osittautunut sekä tehokkaksi että toimivaksi ja sama pätee myös sen varastoon, joten siksi molemmat käyttävät samaa alustaa ja varastoa, sanoo tj Lars Martin Norviit.

Alkuviikosta Ehandel.se kertoi, että Animailin tj Alexander Olsson oli jättänyt tehtävänsä.

- Minulla on täysi kaupallinen vastuu sekä Animailsista että Vetzoosta, Lars Martin Norviit kertoo.

Vaikka entiset kilpailijat nyt tekevätkin tiivistä yhteistyötä, niin Animailin muu toiminta jatkuu kuten aikaisemmin. Eikä muita muutoksia ole lähiaikoina luvassa.

- Voidaan sanoa, että säilytämme molempien yhtiöiden parhaat puolet. Animail och vahva tavaramerkki joka säilyyy samoin kuin sen henkilökunta. Mutta varasto ja alusta vaihtuvat, Norviit kertoo.

Sähköpostiviestissä Ehandel.se:lle Alexander Olsson kertoo sanoutuneensa irti jo viime vuoden lopulla, mutta hän jätti Animailin vasta pääsiäisenä.

Ilmoitus