Musti Group: ”Lemmikkiruuan saatavuus säilyy hyvänä”

”Liikkeet avoinna Pohjoismaissa.”

Lemmikkien ruokaan ja tarvikkeisiin erikoistunut Musti Group kertoo tänään lähettämässään tiedotteessa, että Musti Groupilla on runsaasti lemmikin ruokaa varastossaan ja heidän toimitusketjunsa tekee herkeämättä töitä, jotta asiakkaita voidaan palvelulla nopeasti ja turvallisesti. Kysyntäpiikki on silti aiheuttanut väliaikaisia puutteita tuotevalikoimaan, minkä vuoksi yhtiö on aikaistanut toimituksia liikkeisiin, saatavuuden varmistamiseksi.

Olemme varustautuneet hyvin, jotta voimme huolehtia lemmikkien ja niiden omistajien tarpeista myös nykyisissä olosuhteissa, Musti Groupin toimitusjohtaja David Rönnberg sanoo.

Ilmoitus

Liikkeemme ovat avoinna, ja kiinnitämme erityistä huomiota liikkeiden hygieniaan ja työntekijöiden terveyteen. Lemmikinruokia ja muita tuotteita voi ostaa myös verkkokaupastamme. Tilauksen voi noutaa myymälästä tai se voidaan toimittaa kotiin. Pyrimme vahvistamaan verkkokaupan kapasiteettia entisestään, jotta tuotteet voidaan toimittaa yhtä nopeasti kuin ennen.

Suomessa Musti Groupin toimitukset ovat tavallisesti nopeita ja 80 prosenttia niistä toimitetaan vuorokauden sisällä tilauksesta.

Olen erittäin ylpeä koko henkilökuntamme omistautumisesta ja ponnisteluista, jotta pystymme jatkamaan kaksi- ja nelijalkaisten asiakkaidemme korkealaatuista palvelua myös näissä poikkeuksellisissa oloissa, Rönnberg toteaa.

Musti Group seuraa tarkasti hallitusten ja viranomaisten antamia ohjeita ja rajoituksia koronavirusepidemiaan liittyen. Lemmikkieläintarvikeliikkeet ovat ruokakauppojen ja apteekkien ohella avoinna myös niissä Euroopan maissa, joissa on ulkonaliikkumiskielto. Musti Group luottaa, että lemmikkieläintarvikeliikkeet voitaisiin pitää avoinna myös Pohjoismaissa, mikäli yksityistä yritystoimintaa koskevia rajoituksia tiukennettaisiin.

Musti Groupilla on 280 liikettä Pohjoismaissa ja sen verkkokaupasta löytyy laaja valikoima lemmikkieläintuotteita ja -rehua.