Musti Group esitteli hyvän osavuosikatsauksen

”Vahvin neljännes tähän mennessä.”

Musti Group esitteli tänään osavuosikatsauksensa. Yhtiön tulos ja liikevaihto olivat kasvussa ja yhtiön toimitusjohtaja David Rönnbergin mukaan kulunut neljännes oli vahvin tähän mennessä. Yhtiön oikaistu liikevoitto kasvoi 36,4 prosenttia edellisvuodesta ja oli 10,6 miljoonaa euroa. Liikevaihto oli 84,3 miljoonaa. Kasvua edellisvuodesta oli noin 20 prosenttia.

Verkkomyynnin osuus myynnistä oli 21,6 prosenttia. Verkkomyynti kasvoi ajanjaksolla 33 prosenttia ja se laskeutui 18,2 miljoonaan euroon. Yhtiö kertoo raportissa, että pandemian tuoma suuri siirtyminen verkkoon kuitenkin rauhoittui neljänneksen aikana ja oli pienempi kuin edellisellä neljänneksellä. Yhtiö näkee myös asiakkaiden siirtymisen takaisin fyysisiin liikkeisiin ja omnikanavainen osa verkkomyynnistä kasvaa ripeämmin kuin pelkkä verkkomyynti.

Ilmoitus

Olen erittäin ylpeä voidessani esitellä tänään neljännesvuositulokset, sillä lokakuussa 2020 - joulukuussa 2020 Musti-konserni teki kaikkien aikojen vahvimman vuosineljänneksen. Haluan ilmaista vilpittömät kiitokseni koko henkilökunnallemme sen mahdollistamisesta. Vuosineljännes osoitti edelleen Musti-konsernin liiketoimintamallin vahvuuksia ja joustavuutta. Poikkeuksellisissa olosuhteissa COVID-19-pandemian kanssa, josta kärsi koko yhteiskunta kaikkialla maailmassa, olemme voineet laajentaa asemaamme markkinajohtajana kasvavilla pohjoismaisilla lemmikkieläinmarkkinoilla. Kaikki myymälämme ovat olleet auki koko vuosineljänneksen ajan, koska liiketoimintamme on luokiteltu välttämättömäksi vähittäiskaupaksi kaikissa toimintamaissamme, David Rönnberg sanoo vapaasti suomennettuna.

Yhtiö kertoo samalla, että koiranpentujen määrä on ollut huikeassa kasvussa ja esimerkiksi Suomessa koko vuoden kasvu edellisvuoteen verrattuna oli kahdeksan prosenttia. Samalla uusien pentuasiakkaiden määrä kasvoi roimasti.

Musti Groupin osavuosikatsaus kattaa ajanjakson 1. lokakuuta – 31. joulukuuta 2020.

 

LUE MYÖS: ”Digitaalisuus huomioidaan kaikessa päätöksenteossa” – täydentää ekosysteemiä verkkoeläinlääkärillä