Muotijätti NA-KD nousi Cross-Borders Top 500-listalla

Pohjoismainen muodin verkkokauppa NA-KD kipusi eurooppalaisella Cross-Borders Top 500-listalla ja on nyt ainoana pohjoismaalaisena yrityksenä kymmenen parhaan joukossa sijalla viisi.

Cross-Border Commercen tuore raportti Top 500 Retailers for B2C Online rankkaa Euroopan parhaat verkkokaupat ja tulokset perustuvat kauppiaiden kotisivuilta koottuun dataan ja kriitereinä ovat rajat ylittävä onlinemyynti Euroopassa, indikaattorit hyvin toimivasta ja rajat ylittävästä SEO:sta, rajat ylittävät maapisteet ja suhde rajat ylittäviin kävijöihin suhteessa kokonaiskävijöihin prosenteissa.

NA-KD kertoo tiedotteessa vahvoista kasvuluvuista vuonna 2020 koronan ryvettämässä Euroopassa. Kasvua on esimerkiksi 88 prosenttia Saksassa, 165 prosenttia Alankomaissa, 154 prosenttia Ranskassa ja 181 prosenttia Belgiassa.

Ilmoitus

NA-KD:lla on ollut vahva alku vuodelle 2020, korona-kriisistä huolimatta, ja olemme päässeet pitkälle niissä prioriteeteissä, jotka asetimme vuoden alussa. Viides sija E-commerce Cross-Border Top 500-listalla on todiste vahvasta valikoimasta ja tuotemerkistä, asiakassitoutumisesta ja miten menestyksekkäästi tiimimme on taklannut vuoden haasteet. On ilahduttavaa nähdä, että olemme monien menestyneiden yritysten joukossa. Mutta olemme vieläkin ylpeämpiä, että NA-KD vastaa edelleen kasvavaan asiakasryhmään kaikkialla Euroopassa, Brand Director Natasha Billing sanoo yhtiön tiedotteessa.