Muotijätti Bubbleroom irtisanoo 31 työntekijää

Bubbleroomin toimitusjohtaja kertoi kriisistä Ehandelin sisarsivustolle.

Kansainvälinen muotijätti Bubbleroom joutuu irtisanomaan 31 yhteensä 80 työntekijästään. Syynä tähän on myynnin rankka lasku sen jälkeen, kun koronatilanne vakavoitui.

Viime viikko, kun kerroin työntekijöille tulevista irtisanomisista, on ollut rankin viikko minulle Bubbleroomin toimitusjohtajana koko viiden vuoden ajalta. Muutamassa päivässä ja viikossa olen saanut kokea kuinka kasvumme on äkillisesti pysähtynyt ja kokea, miten näkymätön virus on saanut niin valtavat seuraukset yhteiskunnassa, että se vaikuttaa myös meihin yhtiönä, Bubbleroomin toimitusjohtaja Ville Kangasmuukko Nordström sanoo.

Ilmoitus

Bubbleroomin viime vuosi oli kasvua ja vähän aikaa sitten Ehandelin sisarsivusto kertoi yhtiön lisänneen henkilökuntaansa 20 työntekijällä.

Asiat ovat kuitenkin muuttuneet lyhyessä ajassa ja Ville Kangasmuukko Nordström on järkyttynyt kuinka rankasti virus on iskenyt paitsi Bubbleroomiin yhtiönä, myös heidän työntekijöihinsä.

Tässä vaiheessa muotijätin toimitusjohtaja ei osaa juurikaan sanoa tulevaisuuden suunnitelmista, mutta tavoitteena on, että nyt irtisanottu henkilökunta voisi palata takaisin.

Haluamme luonnollisestikin työllistää niin monet kuin mahdollista uudestaan, kun tilanne sallii. Tässä vaiheessa on mahdotonta vastata jos ja milloin uudelleen työllistämiset voisivat tapahtua, koska epävarmuus nyt on suuri, hän sanoo.