Muoti-ikonin paluu pienen hiljaisuuden jälkeen – LVMH sijoittaa uuteen luksusmerkkiin

”Tukenut ryhmän menestystä useiden vuosien ajan”.

LVMH, yksi maailman suurimmista toimijoista luksustuotteiden alalla ja jolla on muiden muassa Louis Vuitton, Givenchy, Christian Dior, Sephora ja Gucci osakesalkussaan avittavat nyt uutta start up-merkkiä, vaikka luksusryhmittymä ei ole tunnettu siitä, että he panostaisivat uusiin merkkeihin. Asiasta kirjoittaa useat kansainväliset mediat.

Tuoreen merkin takana on muoti-ikoni Phoebe Philo, joka on muotimerkki Celinen entinen creative director. Hän loi suurta menestystä LVMH:lle, joka omistaa Celinen, kokoelmillaan joitakin vuosia sitten, mutta jätti sitten roolinsa ja katosi vähäksi aikaa parrasvaloista. Nyt Philo astuu uudelleen esiin ja tällä kertaa uuden luksusmerkin perustajan ominaisuudessa, jonka hän on nimennyt itsensä mukaan Phoebe Philoksi.

Ilmoitus

Studioon palaaminen on ollut niin jännittävää kuin uskomattoman tyydyttävää. Odotan todella, että pääsen takaisin yleisöni pariin, Phoebe Philo sanoo Business of fashionille ja lisää, että on upeaa palata parrasvaloihin oman brändin kanssa.

Että voin olla riippumaton ja ohjata ja kokeilla omilla ehdoillani on minulle erittäin tärkeää.

Monet odottavat suurella mielenkiinnolla millaisia tuotteita Phoebe Philolta on tulossa, mutta lisää tietoa luvataan vasta tammikuussa 2022. Siihen saakka tiedämme ainoastaan, että luksustuotemerkki LVMH uskoo vakaasti hänen ideaansa.

Phoebe Philo on ýksi aikojemme menestyneimmistä muotoilijoista. Olemme seuranneet häntä pitkään ja Phoebe Philo on avittanut ryhmän menestyksessä luomalla tuotteita useiden vuosien ajan. Olemme erittäin iloisia päästessämme mukaan Phoeben yrittäjäseikkailuun ja toivomme hänelle paljon onnea, LVMH:n perustaja Bernard Arnault sanoo.

Miten paljon LVMH on sijoittanut uuteen yhtiöön, sitä ei ole kerrottu.

Minulla on ollut erittäin rakentava ja luova yhteistyö LVMH:n kanssa useita vuosia, joten tuntuu luonnolliselta, että he ovat mukana myös tässä propjektissa, Phoebe Philo sanoo.