”Mukana jo 150 ravintolaa”

Hartwall avasi autetaanravintoloita.fi-alustan vapun alla – ”Jos yksikin ravintola saa apua, olemme onnistuneet.”

Hartwall lähti auttamaan koronan ryvettämiä ravintoloita ja perusti autetaanravintoloita.fi-alustan, jonka kautta ravintolat voivat myydä lahjakortteja kuluttajille.

Tänään Hartwall kertoo, että mukaan on liittynyt jo 150 ravintolaa. Kaikki kaupat eivät ole vielä auki, mutta lahjakortteja voi ostaa tällä hetkellä yli 60 eri ravintolaan.

Ilmoitus

Ravintolat ovat kuilun partaalla. Tuki ei ole tullut ajoissa ja monella yrittäjällä on todellinen hätä. Moni ravintola ei pärjää edes kesäkuun alkuun saakka. Haluamme auttaa ja kokosimme osaajat yhteen: tuloksena on autetaanravintoloita.fi. Toivomme, että siitä on apua mahdollisimman monelle ravintolalle: etenkin niille, joilla ei ole mahdollisuutta perustaa omaa verkkokauppaa, Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Tämä on pieni teko, jolla haluamme tuoda apua kriisin keskelle. Jos alusta tuo apua yhdellekin ravintolalle, olemme onnistuneet. Pidämme sivuston auki niin kauan kuin tarve vaatii, Järvinen lupaa.

Ilmoittautuminen kauppapaikalle alkoi hieman ennen vappua ja tällä hetkellä mukaan on lähtenyt lähes 150 ravintolaa pienistä pubeista suuriin ketjuihin. Uusi ravintoloita lisätään palveluun päivittäin.

Ravintoloiden into lähteä mukaan on yllättänyt meidätkin ja kertoo alan hädästä. Päivitämme alustaa jatkuvasti, ja ravintoloiden määrä kasvaa tällä hetkellä päivittäin kymmenillä yrityksillä. Nyt voi mennä etsimään omia lempiravintoloita palvelusta ja tukea niitä ostamalla lahjakortteja. Kaikki tulot ovat ravintoloille nyt elintärkeitä, Järvinen summaa.

Kauppapaikan avaaminen alustalle ei maksa ravintolalle mitään.