Motonetin ja Varaosamaailman verkkokaupasta nyt myös renkaita

Tarjolle myös rengashotelli.

Motonetin ja Varaosamaailman myymälöissä ryhdytään myymään renkaita syksyn aikana. Pilottina rengasliiketoiminnassa toimii Motonetin Espoon Hannuksen tavaratalo, jossa rengaskauppa alkaa jo kesäkuussa. Samalla käynnistyy renkaiden myynti myös verkkokaupassa.

Ilmoitus

Motonet ja Varaosamaailma ovat tehneet yhteistyösopimuksen Continental Rengas Oy:n kanssa, joka on Euroopan johtava autonvalmistajien rengastoimittaja.

- Continental on menestynyt testeissä erinomaisesti ja vakuuttaneet ajo-ominaisuuksiltaan. Heiltä löytyy kattava rengasmallisto, josta asiakkaamme löytävät sopivat renkaat kilpailukykyiseen hintaan, kertoo Motonet Oy:n ja Varaosamaailma Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola tiedotteessa.

Uusi rengaspalvelu asiakkaille

Motonet Espoon Hannuksen uuden tavaratalon yhteydessä aloittaa toimintansa myös Motonet Rengaspalvelu. Uutuutena avataan nykyaikainen rengashotelli, joka tarjoaa yli 20 000 renkaalle tilat turvalliseen kausisäilytyksen oikeassa lämpötilassa. Rengaspalvelua on tarkoitus laajentaa myös muiden paikkakuntien Motonet ja Varaosamaailma –toimipisteisiin.