Mora-puukko panostaa kansainväliseen verkkomyyntiin

Mora-puukko täyttää 125 vuotta. Tätä yritys juhlistaa avaamalla uuden verkkokaupan vahvistaakseen asemaansa kansainvälisillä markkinoilla.

 

Ilmoitus

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta puukko? Useimmat vastaisivat ehkä ainakin Mora. Mora-puukot valmistetaan nimensä mukaisesta juuri Morassa, tai oikeastaan hieman sen ulkopuolella Östnorin kylässä Ruotsin Taalainmaalla. Vaikka yritys on ollut kotipitäjälleen uskollinen sen yli 100-vuotisen historian ajan, on itse puukko valloittanut maailman.

- Oma nettiliike on ollut fanien kyselemä kautta maailman ja asia, jota myös itse olemme miettineet pitkään. Siinä mielessä kuinka suuri osa asiakkaistamme on ulkomailla, on oma nettiliike yksi tapa päästä heitä lähemmäksi, sanoo Morakniv-yrityksen markkinointipäällikkö Björn Åkerblom Ehandel.se-lehden haastattelussa.

 

Juhlatuotteet

Mitä tulee puukkokauppaan on sekin siirtynyt nettiin ja puukkokeskusteluissa juuri Moran nimi nousee usein pinnalle.

125-vuotispäivänsä kunniaksi yritys on lanseerannut juuri tätä varten valmistettuja juhlatuotteita.

- Maailmalla on monia asialle omistautuneita Mora-puukkofaneja ja tämä joukko kasvaa jatkuvasti, Björn Åkerblom sanoo ja iloitsee siitä, että nettiliike pyörähtää käyntiin juuri nyt kun saatavilla on myös juhlatuotteita.