Momentin Group aloitti alholijuomien verkkokaupan Virosta Suomeen

Yhtiö kertoo tiedotteessa, että hinnat ovat Alkoon verrattuna kilpailukykyisiä.

Suomalainen Momentin Group kertoo tänään aloittaneensa alkoholijuomien verkkokaupan eDrinksin myymälöistä Virosta Suomeen.

Yhtiö kertoo edelleen, että tarjonta koostuu kansainvälisistä ja kotimaisista alkoholijuomista. Suomalaisista valmistajista mukana ovat Mallaskosken Panimo ja Teerenpeli Panimo & Tislaamo.

Ilmoitus

Satsaamme ensisijaisesti asiakaspalveluun ja joustavuuteen. Emme kilpaile sellaisten ulkomaisten yritysten kanssa, jotka soveltavat etäostoja ja jättävät verot Suomeen maksamatta. Toimimme kaikkien lakien ja asetusten mukaisesti. Silti hintamme ovat jopa alle Suomen Alkon hintatason, Momentin Groupin toimitusjohtaja Teemu Lehto sanoo.

Juomat tilataan joko verkkokaupasta tai Momentin Groupin ravintoloissa sijaitsevilta asiakaspäätteiltä. Tällainen pääte löytyy Rööperin Hopstopista Helsingin Punavuoressa.

Juomakaupoista kaksi sijaitsee Tallinnassa, kaksi Tartossa ja yksi Tabasalussa.

Yhtiö kertoo, että Suomessa eDrinksin veroedustajana toimii Capstock Oy, joka tilittää verot Suomen verottajalle. Capstock kuuluu Momentin Groupiin.

Momentin Group hankki virolaisen eDrinks-ketjun itselleen kaksi vuotta sitten. Ketjusta 70 prosenttia on konsernin tytäryhtiön Momentin Eestin omistuksessa. 30 prosentin vähemmistöosuus kuuluu yhtiön toimitusjohtalle.

Momentin Group on suomalainen juoma- ja ravintola-alojen monitoimiyritys. Konserniin kuuluu Suomessa 12 ravintolaa, Mallaskosken Panimo ja Brew Seeker -maahantuontiyritys. eDrinks-juomakauppaketjun lisäksi Momentin Groupilla on laatujuomien ja maahantuonti- ja jakelutoimintaa kakissa kolmessa Baltian maassa, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa tänään.

Konsernin liikevaihto vuonna 2020 on yhteensä noin 22 miljoonaa euroa.

Ilmoitus