MobilePaysta oma yhtiö myös Suomessa

4,4 miljoonaa käyttäjää.

Finanssivalvonta on myöntänyt MobilePaylle toimiluvan maksupalvelujen tarjoamiseen. Toimilupa merkitsee, että MobilePay on irtaantunut omaksi osakeyhtiöksi, joka tekee yhteistyötä kaikkien pankkien kanssa.

Ilmoitus

- Jatkamme MobilePayn käyttöä edelleen osana palveluitamme ja olemme iloisia siitä, että muut pankit ovat myös valinneet sen maksuratkaisuksi. Uskomme, että MobilePayn ekosysteemi jatkaa kasvuaan ja se on kuluttajien ja yritysten etu, kertoo Danske Bankin Suomen maajohtaja Leena Vainiomäki tiedotteessa.

Nopeaa kasvua

Tanskassa ja Suomessa MobilePaylla on 4,4 miljoonaa käyttäjää ja lähes 100 000 kauppiasta asiakkaana.

- Tavoitteemme on tulla ensisijaiseksi mobiilimaksuratkaisuksi kaikille suomalaisille yrityksille ja kuluttajille lähivuosina. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä nopeaan kasvuumme ja pankkien, kauppiaiden ja muiden kumppaneiden osoittamaan suureen kiinnostuksen MobilePayta kohtaan, iloitsee MobilePay Finland Oy:n toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

MobilePaylla Suomessa tehdyt siirrot kasvoivat viime vuoden aikana kuukausitasolla tammikuusta joulukuuhun 200 prosenttia. Kasvun uskotaan jatkuvan erittäin nopeana myös tänä vuonna.