Mobiilimaksamisen kasvu jatkuu

Maksu suoraan pankkitililtä.

Mobiilimaksaminen on yleistynyt suomalaisessa verkkokaupassa vauhdilla. Jo lähes kolmasosa verkko-ostoksista tehdään mobiilisti. Kuluttajalle uudet mobiilimaksamisen ratkaisut tuovat helppoja ja sujuvia tapoja hoitaa ostokset, ja kauppiaille tehokasta kaupankäyntiä asiakkaan valitsemassa kanavassa.

Ilmoitus

Maksuturva Group Oy on nyt solminut yhteistyö- ja jakelusopimuksen OP Ryhmään kuuluvan Pivo Wallet Oy:n kanssa. Yhteistyösopimus tuo Pivon uudeksi mobiilimaksutavaksi Maksuturvan maksutapavalikoimaan.

Maksuturvan kauppiasasiakkaat voivat hyödyntää Pivoa verkkokaupassa, sovelluksessa tai Facebook Messengerissä. Pivo on otettavissa käyttöön Maksuturvan kautta kesän aikana.

- Pivo on ehdottomasti yksi odotetuimmista ja monipuolisimmista mobiililompakkosovelluksista. Yksi ainutlaatuisimmista ominaisuuksista Pivossa on, että se ei perustu pelkästään korttitietojen tallentamiseen, vaan Pivossa voi maksaa myös sovellukseen liitetyltä pankkitililtä, kertoo Maksuturva Groupin toimitusjohtaja Mikael Smeds tiedotteessa.

Sovellus ladattu jo miljoona kertaa

Pivon maksusovellus toimii kaikkien pankkien asiakkaille. Sillä voi maksaa sekä lähimaksulla kivijalkakaupassa että tuhansissa suomalaisissa verkkokaupoissa ilman tunnuslukulistoja tai luottokorttitietoja. Maksu hyväksytään aina suoraan sovelluksessa.

Asiakas voi Pivon avulla seurata omaa kulutustaan ja ostohistoriaansa, lähettää rahaa toiselle käyttäjälle puhelinnumeron perusteella ja saada alennuksia suosikkikauppojensa ostoksista.

Pivon käyttäjämäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin ja sovellus on ladattu jo ylimiljoona kertaa.