Mitä enemmän seuraajia sitä halvempi sänky

Sängyn voi saada melkein ilmaiseksi.

Ilmoitus

Haluaisitko ostaa sängyn joka maksaa 15 000 kruunua, mutta tilisi on nollilla? Saattaa olla onnenpäiväsi, sillä ruotsalainen Ester Beds on lanseerannut uudenlaisen maksumenettelyn.

Voit nyt ostaa sängyn Instagram-seuraajiesi avulla. Sopimuksen ehdot eivät ole hankalia, mitä olisi saattanut odottaa. Ostat sängyn, valokuvaat sen ja teet normaalin postauksen Instagramiin, johon tietysti tägäät yrityksen. Sen jälkeen Ester Beds maksaa yhden kruunun takaisin jokaisesta seuraajasta ylärajaan 14 490 kruunuun asti.

Yksi kruunu jokaisesta seuraajasta

Koska Ester Beds antaa sinun maksaa tuotteen saatuasi, on siis teoriassa mahdollista ostaa sänky 14 490 kruunun hintaan 14 490 seuraajan avulla, sen sijaan että käyttäisit maksuvälineenä rahaa. Uusi maksutapa on voimassa ainoastaan huhti- ja toukokuun ajan tänä vuonna, joten jos aiot ostaa sängyn käyttämällä seuraajiesi määrää maksuna on se tehtävä pian.

He joilla on alle 500 seuraajaa Instagramissa voivat lohduttautua sillä että sama käytäntö kuten yllä toimii myös silloin, eli saat 500 kruunua takaisin riippumatta seuraajien määrästä. ”Ester Beds postauksesta” Instagamissa saa siis aina 500 kruunua takaisin.

- Mielestämme on reilua antaa asiakkaallemme kompensaatio, jos hän on niin tyytyväinen tuotteeseemme, että päättää jakaa asian ystäviensä parissa. Kampanja on myös hauska tapa osoittaa että Ester Beds on aivan uusi tapa ostaa sänky, sanoo Karl Stenberg yksi Ester Bedsin perustajista lehdistötiedotteessa.