Miniroom lanseeraa Suomessa

Lasten designhuonekaluja, leluja ja muita laatutavaratoita myyvä Miniroom lanseeraa tänään suomalaisen sivuston.

Ruotsalainen Miniroom lähtee toisen kotimaan valloitukseen. Nyt vuorossa on Suomi ja lasten designtuotteisiin erikoistunut verkkokauppa avasi tänään verkkoliikkeensä miniroom.fi.

Miniroom on ollut Ruotsissa pitkään muotoilusta kiinnostuneiden vanhempien suosikkiliikeitä. Valikoimasta löytyy unelmien laatutuotteet pikkuväen huoneen sisustukseen, vähän vaatteita ynnä muuta mukavaa. Kaikki tuotteet on huolella valittuja, kestäviä ja tuotteiden värisävyt ovat usein pastellia.

Ilmoitus

Miniroomin valikoimasta löytyy muun muassa tuotemerkkejä, kuten Bloomingville, Fermliving, Jabadabado, Jellycat, Kids Concept, Sebra, Sophie la Girafe sekä kymmenittäin muita brändejä.

Sen lisäksi, että yritys lanseerasi tänään Suomessa, heillä on myös muuta juhlittavaa. Miniroom ylitti nimittäin juuri 100 000 tilauksen rajapyykin.

 

Ehandel sai kiinni yhtiön perustajan ja toimitusjohtaja Jenny Wikmanin, joka kertoo, että valikoima Suomessa on täsmälleen sama kuin Ruotsin markkinoilla ja valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita lapsille ja lasten huoneeseen.

Millaiset odotukset teillä on Suomen lanseerauksen edellä?

Odotamme todella innolla, että löydämme suomalaisiin lastenhuoneisiin ja että löydämme Suomesta isot markkinat.

Kuten jutun alussa luki, Pohjoismainen laajennus juuri Suomeen on Jenny Wikmanille luonnollinen ja kotoinen.

Näen Suomen toisena kotimaanani. Olen viettänyt siellä monia lapsuuteni kesiä Mäntässä ja Keuruulla, josta äitini on kotoisin. Kaikki suomalaiset sukulaiseni puhuvat vain suomea. Itse olen syntynyt Ruotsissa ja osaan vain vähän suomea, mutta olen luonnollisestikin ylpeä, että juuri Suomi on meidän ensimmäinen pohjoismaisen panostuksen kohteemme.

Ilmoitus