Mid Europa Hobby Hallin enemmistöosakkaaksi

”Hobby Hallin liiketoiminta jatkuu Suomessa entisellään.”

Hobby Hall kertoo tänään, että sijoitusrahasto Mid Europa nousee enemmistöosakkaaksi. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Nyt tiedotettava kauppa vahvistaa entisestään tunnettuja verkkokauppoja Suomen ja Baltian alueella ja pystymme näin vastaamaan paremmin kuluttajien muuttuneeseen käyttäytymiseen ja verkkokaupan käytön räjähdysmäiseen kasvuun. Verkkokauppa- ja marketplace-konsernin muodostaminen avaa lukuisia uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, Hobby Hallin toimitusjohtaja Janne Sorakivi sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Yhdistynyt konserni operoi verkkokauppoja Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Yrityskauppa osoittaa, että Mid Europa keskittyy edelleen tukemaan Keski- ja Itä-Euroopan  alueen vakiintuneita verkkokaupan edelläkävijöitä, kuten Puolan suurinta verkkokauppa-alustaa Allegroa. Uskomme, että yhteistyö nopeuttaa investointeja uusiin innovaatioihin ja asiakaskokemukseen sekä merkitsee uutta lukua verkkokaupan kehittämisessä Suomen ja Baltian alueella, Mid Europan partneri Kerim Turkmen sanoo.

Konserniin kuuluvat Hobby Hallin lisäksi Hansapost ja Kaup24 Virossa, 220.lv ja xnet.lv Latviassa sekä liettualainen pigu.lt.