McDonald´s ja Wolt aloittavat kotiinkuljetukset

Ruoka tilataan kotiin ilmaisella mobiilisovelluksella.

McDonald´s aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa tänään Helsingissä. Ruokaa voi jatkossa tilata kotiinkuljetuksella Helsingin keskustan ja sen lähialueiden yhdeksästä eri McDonald´s–ravintolasta.

Ilmoitus

Asiakas voi tilata ruoan Woltin ilmaisella mobiilisovelluksella haluamaansa osoitteeseen Helsingin keskustan alueella. Kotiinkuljetuksen tuotevalikoiman ulkopuolelle on kuitenkin rajattu kuumat juomat sekä muutamia jälkiruokia.

- Wolt on markkinajohtaja Suomessa ja pystyy tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kuljetuspalvelun. Toimitamme aluksi ruokaa Helsingin keskustan alueella, mutta arvioimme mahdollisia laajennussuunnitelmia myöhemmin, kertoo McDonald´sin markkinointijohtaja Mats Nyström lehdistötiedotteessa.

Toimii viikon jokaisena päivänä

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald´sissa, ja Woltin lähetti noutaa ruoan. Ruoan tuloa kotiin voi seurata Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii päivittäin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti ja kuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan valikoiman kotiin kuljetettavaa ruokaa, ja suomalaiset ovat toivoneet McDonald´sin kotiinkuljetusta meiltä jo pidemmän aikaa. On aina suuri ilo päästä täyttämään asiakkaidemme toiveet, toteaa Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Maailmanlaajuisesti yli 11 500 McDonald’s-ravintolaa tarjoaa kotiinkuljetuspalvelua. Suomessa Helsingin kotiinkuljetuksen lisäksi yhä useammassa McDonald’s-ravintolassa ruoan voi tilata digitaalisella tilauskioskilla, ja ruoka valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta ja tarjoillaan suoraan pöytään.