Maxikarkki-verkkokauppa viettää 1-vuotisjuhlaa – myynti nyt 1,2 miljoonaa

Virvoitusjuomat ja irtokarkit muodostavat yli puolet myynnistä.

Maxikarkki-verkkokauppa täyttää 1 vuoden ja juhlii ensimmäisen 12 kuukauden aikana saavutettua 1,2 miljoonan euron myyntiä. Maxikarkki ilmoittaa tiedotteessa, että tuloksen taustalla on asiakkaiden kuunteleminen ja ketterä toiminta. Seuraavaksi verkkokauppa kehittää B2B-puolta kauppaansa sekä tutkii Viron markkinoita.

Ilmoitus

- Kun lanseerasimme kauppamme vuosi sitten niin tavoitteet olivat korkealla mutta emme osanneet odottaa, että miljoonan euron myynti saavutetaan jo alle 11 kuukaudessa, iloitsee Maxikarkin maajohtaja Matias Toukonen lehdistötiedotteessa.

Yli 1,6 miljoonaa

Herkkuverkkokaupan vuoden 2018 myynnin arvioidaan ylittävän 1,6 miljoonaa euroa. Reilusti yli neljännesmiljoonan tuotetta on toimitettu ympäri Suomea ja vauhti kiihtyy joka kuukausi. Virvoitusjuomat ja irtokarkit muodostavat yli puolet myynnistä.

- Panostimme heti alusta mahdollisimman hyvään ja kaksisuuntaiseen asiakaspalveluun, otimme tuotetoiveita vastaan asiakkailta eri kanavissa ja toteutimme niistä mahdollisimman monta. Yritämme oppia ja ketterästi muokata toimintaamme asiakasdialogin perusteella, kertoo Toukonen.

LUE MYÖS: Maxikarkki rikkoi miljoonan etuajassa – tähtäimessä 1,5 miljoonaa

Verkkokaupankäynnin perustekijät kuten logistiikka ja maksutavat ovat toimineet hyvin - asiakkaat saavat tilauksensa 2-4 arkipäivässä ja maksuvaihtoehtoja löytyy monipuolisesti verkkopankista mobiilimaksamiseen.

- Verkkokauppa varsinkin elintarvikealalla on melko nuorta Suomessa ja siksi on ollut erityisen hauskaa olla rakentamassa Maxikarkkia. Kiitos menneestä vuodesta kuuluu paitsi asiakkaille myös kaupankäynnin tulevaisuuteen katsoville yhteistyökumppaneille, toteaa Toukonen.

Tulevaan vuoteen Maxikarkilla riittää kehittämistä. Yritys on rakentamassa suuren kysynnän vuoksi B2B-verkkokauppaa ja tutkii mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa Viroon. Ensin kuitenkin juhlitaan verkkokaupan 1-vuotisjuhlaa koko viikon päivittäin vaihtuvilla tarjouksilla!

Ilmoitus