Mautonta vai mahtavaa markkinointia: Sinful lupaa 1000 orgasmia

"Kaikilla on oikeus kokea se nautinto, joka orgasmi saa aikaan."

Ilmoitus

Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful osaa markkinoinda itseään ja tuotteitaan. Viimeisin tempaus on suunnitelma, jonka tavoitteena on tarjota 1000 naiselle ympäri Pohjoismaita valtavasti orgasmeja.

Miten? Antamalla pois 1000 maailman myydyintä orgasmituotetta - täysin ilmaiseksi.

Ilmoitus

Lienee jo yleisesti tiedossa, että monilla naisilla on vaikeuksia saada orgasmi - niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa, Sinfulin tiedotteessa kerrotaan.

Sinfulin tiedotteen mukaan saksalaisen seksileluvalmistaja Womanizerin mukaan maailmassa on jopa miljardi naista, jotka eivät ole koskaan kokeneet orgasmia. Se vastaa noin joka neljättä naista. Tähän tilastoon Sinful toivoo muutosta.

- Me koemme orgasmin tärkeänä osana inhimillistä kokemuspiiriä. Kaikilla on oikeus kokea se nautinto, jonka orgasmi saa aikaan. Siksi meistä on mahtavaa, että seuraavan parin viikon aikana voimme olla mukana antamassa 1000 pohjoismaiselle naiselle orgasmeja - täysin ilmaiseksi, kertoo Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski lehdistötiedotteessa.

Esimakua Womanizerin ominaisuuksista

Auttaakseen 1000 onnekasta naista kokemaan orgasmin, Sinful lähettää heille ilmaisen Womanizer ONEn -stimulaattorin.

Tuotteen avulla Sinful toivoo voivansa auttaa naiset tielle kohti orgasmia - myös ne naiset, jotka eivät ole aiemmin sitä kokeneet:

- Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella voimme päätellä, että todella monet heistä saavat orgasmin käyttämällä Womanizerin tuotteita. Siksi olen vakuuttunut, että Womanizer ONE on täydellinen tuote ensimmäisen orgasmin saamiseen, sanoo Mathilde Mackowski.