Matsmart: Suomen liikevaihto kasvoi 40 prosenttia

Yhteenlaskettu liikevaihto nousi 49 miljoonaan euroon.

Matsmart kertoo tänään kasvattaneensa yhteenlasketun liikevaihtonsa 48,5 miljoonaan euroon. Kasvua tässä on 33 prosenttia. Lisäksi yhtiön tappio pieneni 9,75 miljoonasta eurosta 9 miljoonaan euroon. Matsmart teki Ruotsissa historian ensimmäisen kerran voitollisia kuukausia.

Suomessa liikevaihto kimpaisi 40 prosentin kasvuun ja oli 9 miljoonaa euroa. Suomalaiset pelastivat viime vuonna 1,3 miljoonaa kiloa ruokaa Matsmartin kautta.’

Ilmoitus

Siirtyminen kestävämpään ja digitaalisempaan kuluttamiseen tapahtuu juuri nyt. Ruoan verkkokauppa koki viime vuonna valtavan loikan, kun ihmiset etsivät helpompia tapoja tilata ruokaa ja muita tuotteita verkosta. Tästä myös Matsmart sai lisävauhtia liiketoimintaansa, yhtiön toimitusjohtaja Karl Andersson sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Kokonaisuudessaan viime vuosi oli merkkipaalu Matsmartille, kun EBITDA oli monena kuukautena positiivinen Ruotsissa, ja laajentuminen yhdelle maailman suurimmalle markkinalle Saksaan ylitti kaikki odotukset moninkertaisesti. Jatkamme laajentumista uusiin maihin, ja tulevan robotisoidun logistiikkakeskuksen avulla luomme vahvaa pohjaa kannattavalle liiketoiminnalle Pohjoismaissa.

Suomessa Matsmart aikoo keskittyä kannattavan liiketoiminnan kehittämiseen.