Matsmart myy nyt lentoaseman herkkuja – rajoitettu erä

Korona vei matkustajat – hyllyt pursuilivat herkuista.

Helsinki-Vantaan lentoaseman FineFood-myymälät pelastavat nyt tuotteensa hävikkiruokaan erikoistuneen Matsmartin kautta. Lentoaseman herkut tulevat myyntiin tänään.

Matkailun haasteista on puhuttu paljon. Matkailuyritysten taustalla on myös monia erilaisia alihankkijoita ja tavarantoimittajia, jotka toimittavat tuotteita muun muassa kioskeille, taxfree-myymälöille, ravintoloille ja kahviloille. Monet näistä toimittajista ovat painineet haasteiden parissa, kun varastot ovat täyttyneet. Halusimme tarjota nopean ratkaisun tarjoamalla tuotteet Matsmartin asiakkaille, ja samalla antaa mahdollisuuden vähentää hävikkiä Suomessa, Matsmartin Suomen-maajohtaja Michaela Böckelman kertoo.

Ilmoitus

Matsmart on saanut myyntiin rajoitetun 10 000 kappaleen erän lomamatkustajille kohdistettuja tuotteita, kuten suklaata ja virvokkeita. Tuotemerkkien joukossa on muun muassa Fazerin, Hartwallin sekä Malacon tuotteita ja porosnackseja.

Matsmartilta kerrotaan kuitenkin varoituksen sana, sillä joitakin tuotteita on saatavilla erittäin rajoitetusti. Kaikki tuotteet ovat alennuksessa.

Fine Food-kauppoja edustavan World of Delights yhtiön Category Manager Talar Aykaz toivoo, että asiakkaat pääsevät näin edes vähän lomatunnelmiin.

Matsmart tarjosi meille nopean ja ennen kaikkea ympäristöystävällisen jakelukanavan tuotteille, jotka suomalaiset voivat nyt pelastaa maanlaajuisen verkkokaupan kautta. Toivottavasti asiakkaat nauttivat tuotteista yhtä paljon, kuin olisivat nauttineet joko lentoa odotellessa tai jo matkalla lomakohteeseen, hän sanoo.

Matsmartin myynti on noussut vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 42 prosenttia viime vuoden lopulta. Fine Foodsilla on kolme liikettä Helsinki-Vantaan lähtöporteilla

Matsmart kertoi makeasta herkkuerästä aiemmin tänään.