Matkahuolto toimittaa nyt paketit postiluukkuun koko maassa

Aloittaa tänään - palvelu laajenee pysyväksi ja valtakunnalliseksi.

Matkahuolto kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa, että postiluukkuihin jakaminen aloitetaan koko maassa. Palvelua voivat käyttää niin kuluttajat kuin yrityksetkin. Nopeimillaan paketti on perillä kahdessa työpäivässä. 

Olemme kehittäneet tätä palvelua kahden vuoden ajan ja olemme iloisia voidessamme vastata meille esitettyyn toiveeseen nyt myös koko Suomessa. Niin kuluttajat kuin yritykset ovat pyytäneet meiltä palvelua, jonka kautta paketin voisi lähettää suoraan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon, Matkahuollon pakettipalveluista vastaava johtaja Kati Nevalainen kertoo.

Ilmoitus

Palvelu aloitettiin kokeiluna jo vuonna 2020. Osassa Suomea paketit kulkevat aamujakelun mukana, osassa päiväjakeluna. Aikaisemmin kotipostilaatikkoon on voinut tilata ainoastaan Postin kautta. 

Olemme sitoutuneita tekemään asiakkaidemme toiveiden mukaisia uudistuksia. Meidät valittiin viime vuonna Suomen vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi ja lisäksi olemme Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Suomen arvostetuin logistiikka- ja kuljetusbrändi. Haluamme toimia näiden luottamustenosoitusten mukaisesti jatkossakin, Nevalainen kertoo.

 

Näin Luukkuun jakelu toimii:

  • Kuljetuksen osto Matkahuollon mobiilisovelluksesta tai verkkosivuilta valitsemalla XXS-kokoisen kotimaan paketin ja sille lisäpalvelun Jakelu postiluukkuun tai yritysasiakkaiden tilauskanavasta.
  • Paketin jättö kuljetukseen jollekin Matkahuollon pisteistä – pakettiautomaattiin, K-ruokakauppaan, R-Kioskille tai Matkahuollon omalle pisteelle, tai vaihtoehtoisesti noutopalvelun mukaan.
  • Paketin mitat ovat enimmillään 3 x 25 x 40 cm ja paino enintään 1 kg.
  • Lähetys on seurattavissa ja jakelusta tulee kuittaus seurantatietoihin.
  • Kuljetusaika on 2–4 työpäivää.