Marie Kondo aloitti verkkokaupan

Spark Joy. Viisi vuotta kirjansa ilmestymisestä ilmiö nimeltä Marie Kondo valloitti Amerikan. Nyt japanilaisella siivous- ja järjestelygurulla on oma tv-sarja Netflixillä ja uusimpana uutuutena KonMari on aloittanut verkkokaupan.

Marie Kondon kirjat myyvät kautta maailman ja hän on niinikään Netflix-tähti, kun Marie Kondon nimeä kantava tv-sarja Tidying Up with Marie Kondo sai päivänvalonsa joitakin aikoja sitten.

Viime viikolla KonMari aloitti uuden kappaleen elämässään ja hänen meriitteihinsä voi nyt lisätä myös tittelin verkkokauppias.

Ilmoitus

KonMari on rakentanut kaikessa hiljaisuudessa verkkokaupan, joka löytyy hänen sivustoltaan Konmari.com.

Konmarin verkkokaupassa on myynnissä noin 150 tuotetta muilta valmistajilta. Kaikki liikkeestä löytyvät tuotteet henkivät kuitenkin hänen filosofiaansa – Spark Joy – eli niistä on iloa käyttäjälleen. KonMarin sisustustyyli ja tapa organisoida on minimalistista ja fokus on tuotteissa, jotka merkitsevät käyttäjälleen jotain.

- Minua seuraavat henkilöt ja lukijat kysyivät minulta vuosien ajan tuotteista, joita itse käytän päivittäin, Kondo selvitti verkkokaupan taustoja FastCompanyn haastattelussa.

Kondon liikkeessä myydään muun muassa siivoustuotteita, aroamaterapeuttisia tuotteita ja kylpyhuoneessa tarvittavia tuotteita.

Monien mielestä liikeidea sopii kuitenkin huonosti KonMarin minimalistiseen filosofiaan, jossa tavaroita heitetään pois ja kaatopaikalle – ja nyt sitten hankitaan ehkäpä vain lisää uusia turhakkeita.