Maksa Bitcoinilla: PayPal antaa asiakkaidensa maksaa kryptolla

Toimii Yhdysvalloissa.

Maksujätti PayPal kertoi äskettäin avanneensa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa verkko-ostot kryptovaluutalla. PayPalilla on jo jonkin aikaa taaksepäin ollut kauppaa kryptovaluutalla, suoraan asiakkaidensa PayPal-tileiltä, ja että asiakkaat voivat nyt maksaa myös kryptovaluutalla on seuraava askel.

Asiakkaiden ei tarvitse aktivoida uutta toimintaa. Asiakkaat, joilla on tarpeeksi kryptovaluuttaa tileillään, näkevät automaattisesti toiminnan ”krypto check out” (vapaasti suomennettuna), kun he ostavat onlinella.

Ilmoitus

Osto ei kuitenkaan tapahdu kryptovaalutassa vaan asiakkaat konvertoivat tämän normaalivaluutaksi (fiat), mikä sitten käytetään kassalla. PayPal on yrittänyt tehdä tämän niin kivuttomaksi kuin mahdollista eikä ota siitä ylimääräistä maksua. Maksu on mahdollista vain yhdellä kryptovaluutalla eikä niitä voi sekoittaa.

Samalla kun digitaaliset rahat ja digitaaliset valuutat kiihtyvät, niin esittelemme ”krypto check outin” ja meidän fokuksemme on ajaa kryptovaluuttojen yleistä hyväksyntää samalla kun tarjoamme jatkossakin PayPal-asiakkaille mahdollisuuden valita ja joustavuuden siinä miten he voivat maksaa PayPal-rahapusillaan, PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman sanoo vapaasti suomennettuna lanseerauksen yhteydessä.

PayPal näkee tämän suurena askeleena eteenpäin kryptovaluuttojen kohdalla.

Että hyväksymme ostot kryptovaluutoilla yrityksissa kautta maailman on seuraava askel digitaalisten valuuttojen johdonmukaisen, laajan hyväksynnän saamiseksi, Dan Schulman sanoo.

Jos asiakas kuitenkin haluaisi takaisinmaksun jostain syystä, niin se tapahtuu fiatissa, ei kryptovaluutassa, jolla on maksanut. Uusi toiminta on aloitettu USA:ssa.