Lunette tuo kestokuukautissiteet päivittäistavarakauppoihin

Haluaa normalisoida kuukautisia ja vähentää muoviroskaa - kotimaiset kestositeet löytyvät maaliskuun alusta K-Citymarketeista.

Lunette tunnetaan lähinnä kuukautiskupeista, mutta se laajensi syksyllä valikoimaansa myös kestositeet. Maaliskuun alusta niiden saatavuutta parannetaan ja kestositeistä tulee osa K-Citymarkettien valikoimaa.
Lunette näkee tarjonnan kasvattamisen välttämättömänä askeleena ja tätä tukee myös Suomalaisen Työn Liiton tutkimus, jonka mukaan yhä useammat ovat välttäneet pandemian aikana turhien tuotteiden ostamista ja ostopäätökset pohjautuvat entistä useammin arvoille. Tuotteiden kotimaisuus merkitsee niin ikään.

Tämä on tärkeä vaihe niin kuukautisten kuin kestotuotteiden arkipäiväistämisessä. Kestokuukautistuotteiden nousu päivittäistavarakauppoihin muiden arkisten tarvetuotteiden rinnalle on selkeä osoitus kertakäyttönormin murroksesta. Samalla se vahvistaa ajatusta kuukautisten tavanomaisuudesta. Kuukautistuotteet sopivat pestäviksi ja uudelleen käytettäviksi siinä missä muutkin arkiset hygieniatuotteet, Lunetten toimitusjohtaja Heli Kurjanen sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Lunette Kestositeet sopivat paitsi kuukautisvuotoon, niitä voi käyttää myös virtsankarkailuun tai yhdessä Lunette Kuukupin kanssa.

 

Haluamme tehdä kestävän, vastuullisen ja kotimaisen vaihtoehdon löytämisestä kuluttajille mahdollisimman helppoa. Saatavuuden parantaminen antaa laajemmalle yleisölle mahdollisuuden valita arvojensa mukaisia tuotteita. Joillekin kuukautistuotteiden käyttäjille tämä saattaa olla ensimmäinen kerta koskaan, kun he voivat tehdä helposti arjessaan valinnan ympäristöystävällisen ja kertakäyttöisen kuukautissiteen välillä, Kurjanen muistuttaa.

 

Kauppojen hyllylle alennuskampanjan myötä

Lunette kertoo samalla kannustavansa kuluttajia kestävämpään ja muovittomampaan elämäntapaan tarjoamalla tuotteensa 10 prosentin alennuksella K-Citymarketeissa koko maaliskuun ajan.
Lunette Kestoside Mix-lajitelmapakkaus löytyy maaliskuun alusta kaikista Citymarketeista kun Kestoside Medium kolmen kappaleen pakkauksissa on vain hyvin varustetuissa K-Citymarketeissa. Kuukuppeja löytyy päivittäistavarakaupoista laajasti kautta maan, myös muualta kuin K-Citymarketeista.
Vuonna 2005 perustettu Lunette kertoo taistelevansa kertakäyttökulttuuria vastaan.