Lista: Näitä ruotsalaiset ostavat Amazonilta

Arkipäivän ostokset listan kärjessä.

Amazon.se näki päivänvalonsa kolmisen viikkoa sitten. Mutta miten heille oikeastaan menee nyt ja ovatko ruotsalaiset ottaneet uuden toimijan avosylin vastaan? Vastaus ensimmäiseen kysymykseen on: kaikesta päätellen hyvin. Kun katsomme Alexa.comia, näemme, että Amazon on sijalla 66. eniten vierailtujen kotisivujen joukossa naapurimaassa, mikä on melkoinen loikka ylöspäin aikaisempaan verrattuna.

Ehandel on sitä paitsi saanut tietää, mitä naapurimaassa ostetaan verkkojätin alustalta. Ja aivan oikein, jättiläiseltä ostetaan arkipäiväisiä tuotteita. Listalta löytyy nimittäin kaikkea kissanhiekasta hammastahnaan sekä tietokoneen hiiriin – ostos joka on tuttu myös Ehandelin testiostosta. Mukaan kärkipäähän tulevat myös roskapussit, Airpodsit ja kasvorasvat.

Ilmoitus

On todella ilahduttavaa, että niin monet ruotsalaiset ovat iskeneet silmänsä Amazon.se:hen ja löytäneet tuotteiden laajan valikoiman. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme kokemusta ja täyttääkseemme vieläkin paremmilla tarjouksilla ja paikallisilla tuotteilla, Amazonin äänitorvi sanoo.

Alkuun lipsahtaneet käännöskömmähdykset ja sitä seurannut kritiikki ei siis ole suuremmin vaikuttanut toimintaan. Se saattoi jopa houkutella entistä useamman ostoksille.

 

Parhaiten myyvät tuotteet ovat:

Colgate Complete Extra Fresh – Hammastahna (75 ml)
Logitech M590 – Johdoton tietokoneen hiiri
L.O.L. Suprise Glitter Globe Winter Disco
Apple AirPods Pro
Roskapussi, 25 litraa, kahvoilla, pakkaus 30 kpl
Ever Clean, kissanhiekka (10 litraa)
L’Oréal Hydra Energetic Daily Moisturiser (50ml)
Fisher-Price FGW66 900 Puhelinleikkikalu
TP-Link Archer C6 Dualband Gigabit Wlan-Router
Philips OneBlade Face
Lähde: Amazon