Lindexin valikoima Zalandon verkkokauppaan

Ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin kesäkuun viimeisellä viikolla.

Lindexin tuotteet ovat pian Zalandon verkkokaupassa 17 eri markkinoilla. Tarkoituksena on vahvistaa merkin asemaa kansainvälisenä muotibrändinä.

Zalando kertoo tänään jakavansa samat lähtökohdat Lindexin kanssa. Molemmilla on vahva asiakaskeskeisyys ja kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteet.

Ilmoitus

Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudestamme Lindexin kanssa. Lindex on suosittu naistenvaatemerkki, joka keskittyy vahvasti monimuotoisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tämä käy hyvin yksiin sekä pohjoismaisen muodin kasvavan kysynnän kanssa 17 markkinallamme että kestävän kehityksen tavoitteidemme kanssa. Lindex on siksi upea lisäys tarjontaamme, ja antaa meille mahdollisuuden ottaa taas askeleen lähemmäs päämäärämme olla muodin lähtöpiste Euroopassa, David Hejgaard, Zalandon Pohjoismaiden kaupallinen johtaja sanoo.

Lindexillä iloitaan siitä, että tuotteet ovat pian miljoonien asiakkaiden saatavilla.

Zalando on Euroopan johtava muodin verkkokauppa-alusta, ja olemme iloisia voidessamme tuoda Lindexin naisten ja lasten muodin miljoonien asiakkaiden saataville Euroopassa. Kumppanuutemme on jatkumoa Lindexin laajentumiselle vahvana globaalina muotibrändinä, Sophie Ready, Lindexin Head of 3rd Party E-commerce kommentoi.

Ensimmäiset Lindexin tuotteet tulevat myyntiin Zalandolla kesäkuun viimeisillä viikoilla ja valikoima laajenee kesän aikana. Myyntiin tulee naisten muotia, alusasuja sekä lastenvaatteita.