Lindex panostaa kestävyyteen

”Jännittävät ajat”.

Lindex kertoo palkanneensa kestävän kehityksen päällikön. Virkaan astuu Anna-Karin Dahlberg.

Olen todella iloinen, että Anna-Karin Dahlberg astuu kestävän kehityksen päällikön tehtävään. Anna-Karin on toiminut vuosia lähellä johtoryhmää ja hän tulee uudessa roolissa ottamaan jälleen uuden askeleen matkallamme olla kansainvälinen muotiyritys, jossa kestävyys on integroitu osa liiketoimintaamme. Osaamisellaan ja kokemuksellaan Anna-Karinilla tulee olemaan avainasema, kun kiihdytämme muuntumisvauhtiamme kohti kestävämpää ja kierrätyksellisempää liiketoimintaa, Lindexin toimitusjohtaja Susanne Ehnbåge sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Anna-Karin Dahlberg on toiminut Lindexillä vuodesta 2002, jolloin hän aloitti ostoavustajana. Sittemmin hänellä on ollut useita johtotehtäviä.

Olen todella iloinen luottamuksesta ja odotan innolla uutta roolia. Tämä on jännittävää aikaa Lindexillä, kun olemme muodon muutoksessa, mikä koskee yhtiön kaikkia osia ja kehittää ydintämme kestävämmäksi. Meillä on kova kunnianhimo, terävät tavoitteet ja osallistuvat työntekijät, joten odotan innolla, että voimme yhdessä jatkaa työtämme kohti kestävyyslupaustamme - että muutamme asioita tuleville sukupolville, hän sanoo.

Anna-Karin aloitti tehtävässä 1. helmikuuta 2022.