Lindex ja Zalando yhteistyöhön

Lindex jatkaa digitaalista kasvuaan. Tuotteet löytyvät pian Zalandolta.

Kesän alussa Lindexin koko valikoima – naistenvaatteet, lastenvaatteet ja alusvaatteet – löytyvät myös muotijätti Zalandon valikoimasta. Yhteistyö on osa Lindexin digitaalista kasvua.

- Odotamme hyvillä mielin yhteistyötä Zalandon kanssa, joka on vahva ja asiakkaisiin keskittyvä alusta, minkä lisäksi kasvava huomio on kestävässä kehityksessä. Asiakas on meille Lindexillä kaikki kaikessa ja odotamme hyvillä mielin olemassa olevien ja uusien asiakkaiden kohtaamista ja että saamme tarjota heille Lindexin fantastisia tuotteita, Sophie Ready, Lindexin Head of 3rd Party E-commerce kertoo yrityksen tänään lähettämässä tiedotteessa.

Ilmoitus

Zalando lanseerasi vastikään kestävää kehitystä tukevan malliston ja heidän visionaan on olla vastuullinen alusta, jolla on positiivinen vaikutus niin ihmisiin kuin planeettaamme.

- Olemme todella iloisia yhteistyöstä Lindexin kanssa. Lindex on suosittu tuotemerkki niin naisten- kuin lastenmuodin osalta, ja suuri huomio on monimuotoisuudessa ja vastuullisuudessa. Se kulkee käsi kädessä kasvavan skandinaavisen muodin kysynnän kanssa alustallamme sekä meidän vastuullisuustyömme kanssa. Lindex on siksi täydellinen lisä tarjontaamme ja se tekee meille mahdolliseksi ottaa jälleen yksi askel kohti muodin ja elämäntyylin lähtökohdaksi tulemista Euroopassa, Zalandon Pohjois-Euroopan johtaja Kenneth Melchior kertoo.