Lindex aloittaa yhteistyön Booztin kanssa

Lindex jatkaa verkkokauppansa kasvattamista ja aloittaa nyt yhteistyön Booztin kanssa. Aluksi Boozt.com-verkkoliikkeestä on saatavilla Lindexin lastenvaatemallisto.

- Boozt on merkittävä verkkokauppa Pohjoismaissa, ja sillä on lojaali asiakaskunta. Odotamme innolla yhteistyötä ja haluamme tarjota Lindexin upeita lastenvaatteita sekä nykyisille että uusille asiakkaille osoitteessa Boozt.com,  Sophie Ready, Lindexin Digital Partnership Manager sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Muotiyritys näkee kumppanuuden vahvistavan heidän asemaansa maailmanlaajuisena brändinä ja tulevaisuuden kannalta tärkeänä.

- Olemme hyvin iloisia siitä, että voimme tarjota Lindexin lastenvaatteita kaikille asiakkaillemme. Lindex on merkittävä ruotsalainen brändi, mikä on loistava lisä tarjoamiimme tuotemerkkeihin. Tämä kumppanuus vahvistaa Boozt.comin lastenvaatetarjontaa, Peter G. Jørgensen, Booztin Chief Commercial Officer, sanoo.

Aiemmin Lindex on lähtenyt tavoittelemaan uusia ostoryhmiä ja heidän tuotteitansa on ollut ostettavissa myös muista verkkoliikkeistä, kuten Nelly.com ja ASOS.

Boozt on pohjoismainen verkkokauppa, jonka valikoimassa on noin 600 pohjoismaisen ja kansainvälisen merkin tuotteita.