Liikenne-ennätys kun donitsitavarat saapuivat ruotsalaiseen verkkokauppaan

”Kiinnostus on ollut erittäin suurta”.

Ilmoitus

Dunkin Donuts –ketju sai viileän vastaanoton ruotsalaisella markkinalla ja lopulta konkurssi oli tosiasia. Mutta saman tien yrityksen kalusto sai uuden elämän verkkokaupassa, kun huutokauppasivusto PS Auctioniin laitettiin myyntiin kaikkea kylmätiskeistä paperipusseihin.

Kysellessämme kuinka myynti on sujunut, saamme kuulla, että keittiökalusto on hyvin kysyttyä verkkokauppa-asiakkaiden parissa.

- Meillä on ollut sivustolla liikenne-ennätys, ja moni on käynyt katsomassa ja rekisteröitynyt tarjouskisaa varten. Joten meillä on ollut parhaimmat edellytykset kaluston myymiseen, kirjoittaa PS Auctionin toimitusjohtaja Per Henriksson Ehandel.se:lle.

”Yhä suuremmat yritykset jättävät tarjouksia”

Huutokaupan oli määrä päättyä elokuun 16. päivä, mutta suuren kiinnostuksen takia – ja koska esineitä oli vielä myymättä – PS Auction päätti pitää tarjouskisan avoinna vielä hetken.

- On hyvin selvää, että moni näkee mahdollisuuden täydentää toimintaansa käytetyllä kalustolla. Dunkin Donuts –huutokaupassa on myös uudet kuviot, jossa yhä suuremmat yritykset jättävät tarjouksia.

Ketkä ovat kiinnostuneita tällaisista tavaroista?

- Yritykset, jotka näkevät arvon osittain hyvissä kaupoissa ja osittain näkevät asiat jaksoissa. Kyseessä on ravintoloita, mutta myös yrityksiä, jotka täydentävät henkilöstöruokaloitaan, Per Henriksson kirjoittaa, ja jatkaa:

- Osa asiakkaista ostaa, kunnostaa ja myy eteenpäin. Joten kalustoilla on elämää tämänkin jälkeen.

Ilmoitus

Kymmenen prosenttia uuden hinnasta

Paljonko PS Auction saa Dunkin Donutsin kalustosta jää nähtäväksi.

- Rahamääräisesti emme vielä tiedä mihin summaan päädytään, mutta oletamme saavamme noin kymmenen prosenttia uuden hinnasta. Tämä on todella hyvä kun ajattelee, että kalusto on monessa tapauksessa hyvin erikoista tämäntyyppiselle tuotteelle, Per Henriksson huomauttaa.