Lexingtonin omistaja kertoo myynnistä – siirtyy suomalaiskonsernille

Manna & Co osti enemmistön osakkeista.

Ruotsalainen sisutus- ja muotialan ketju kertoi perjantaina myyneensä kaikkiaan 4 069 044 osaketta hintaan 36 kruunua per osake suomalaiselle Manna & Co:lle. Myyntihinta on reilut 144 miljoonaa Ruotsin kruunua. 68 prosenttia Lexingtonin osakkeista siirtyy suomalaiskonsernin omistukseen.

Lexington esitteli perjantaina myös viime vuotensa liikevaihdon, mikä oli kaikkien aikojen ennätys.

Ilmoitus

Kun aloitimme Lexingtonin 25 vuotta sitten, meillä oli aluksi kunnianhimona aloittaa kansainvälinen tuotemerkki, missä olemme mielestämme onnistuneet. Me olemme myös muuntaneet yhtiön analogisesta digitaaliseksi, Kristina Lindhe sanoo ja jatkaa:

Näemme, että Manna voi jatkaa yrityksen kehittämistä, tuoda uutta osaamista ja luoda uusia mahdollisuuksia. Hyvä alku tulevalle 25 vuodelle. Henkilökohtaisesti tämä mahdollisuus antaa mahdollisuuden suurempaan vapauteen arjessa, sillä meillä on osa perheestä Uudessa Seelannissa, eli aika kaukana.

 

Miksi Manna & Co?

Manna & Co:lla on sama perusfilosofia, samat kunnianhimot ja samat korkeat tavoitteet kuin mitä meillä on - se luo mahdollisuuksia yhtiölle ja tuotemerkille jatkossa.

Tuoko omistajanvaihdos mukanaan muutoksia henkilöstössä?

Ei, se ei sisällä mitään muutoksia henkilökunnalle ja olemme itse myös yrityksessä mukana. Business as usual, toisin sanoen.

Vaikuttaako tämä yhtiön strategiaan?

Ilmoitus

Kysymyksiin koskien yhtiötä viittaan meidän riippumattomaan hallituksen jäseneemme, Helena Nordman Knutssoniin.