Lelujätti kasvatti myyntiään 30 miljoonalla eurolla viime vuonna

Lastentarvikkeiden verkkokauppa Jollyroom esitteli viime vuoden liikevaihtoaan – kokonaisliikevaihto laskeutui 175 miljoonaan euroon.

Liikevaihtomme ylitti miljardin kruunun (SEK) rajapyykin vuonna 2017 ja tänä vuonna tavoitteenamme on päästä kahteen miljardiin. Viime vuoden kokonaiskasvumme oli 30 miljoonaa euroa. Pelkästään marraskuun aikana möimme joululahjoja yli 30 miljoonalla eurolla, Jollyroomin perustaja ja toimitusjohtaja Ole Sauar sanoo tiedotteessa.

Jollyroomin pääkallopaikka on Ruotsissa, jossa sillä on Pohjoismaiden suurin 75 000 neliömetrin verkkokauppavarasto.

Ilmoitus

Verkkokaupassa on kyse tuotteen mahdollisimman tehokkaasta matkasta valmistajalta kuluttajalle. Teemme töitä sen eteen, että tuotteet lähetetään tuotannosta suoraan Göteborgin keskusvarastollemme, josta toimitamme ne eteenpäin asiakkaillemme. Viime vuosien aikana olemme investoineet yli 10 miljoonaa euroa varastomme automatisointiin, muun muassa Autostore-järjestelmään, joka antaa meille enemmän kapasiteettia pienemmillä kustannuksilla. Kustannustehokkuutemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme edullisemmat hinnat. Pitkässä juoksussa tehokkain yritys voittaa hintakilpailun, Sauar jatkaa.

Yhtiö avasi viime vuonna kaksi kivijalkamyymälää Ruotsissa ja sanoo, että tavoitteena on myymälät myös Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Sauarin mukaan näille etsitään nyt sopivia tiloja.

Eikä Jollyroom aio tyytyä vähään, sillä samaan hengen vetoon yhtiö esittelee tulevaisuuden tavoitteensa, joihin kuuluu muun muassa kolmen miljardin liikevaihdon tavoittaminen vuonna 2023. Yhtiö kertoo, että kasvua jo tämän alkaneen vuoden aikana on ollut yli 50 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Kuluttajat siirtyvät nyt suurin joukoin verkkoon ja me olemme valmiita siihen, Sauar sanoo.

Pidemmän tähtäimen tavoitteena yrityksen pyrkimyksenä on nousta Euroopan johtavaksi lastentarvikkeiden alalla.

Teemme töitä sen eteen pitkäjänteisesti ja etenemme päämääräämme kohti askel askeleelta. Tällä hetkellä toimimme Saksassa ja Itävallassa ja ensi vuodesta eteenpäin jatkamme laajenemista useisiin eri maihin, Sauar visioi.