Lasse Bastman nimitetty PostNord Oy:n talousjohtajaksi

Jatkaa PostNord Strålforsin Suomen toimintojen talousjohtajana.

Ilmoitus

PostNord Oy on nimittänyt Lasse Bastmanin 1.1.2019 alkaen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.Hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri, ja hänellä on aiempaa kokemusta taloushallinnon johtamisesta, Postnord ilmoittaa tiedotteessa.

Lasse Bastman on viimeiset kahdeksan vuotta toiminut PostNord Strålforsin Suomen toimintojen talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän jatkaa edelleen myös tässä tehtävässä.

Ilmoitus

- Lasse Bastman vastaa taloustoiminnoista kummassakin yrityksessä, ja lähtee samalla tarkastelemaan synergioita yritysten taloustoimintojen välillä. Tarkoitus on kehittää jatkossa yhtenäisesti kummankin yrityksen liiketoiminnan seurantaa sekä muita taloushallinnon prosesseja, PostNord Oy:n ja PostNord Strålfors Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo tiedotteessa.

- Aloitan uuden toimialan parissa innokkaana ja täynnä tarmoa. On kiinnostavaa päästä selvittämään, mitä voidaan saavuttaa tiivistämällä yhtiöidemme välistä yhteistyötä. Vaikka yrityksemme toimivat eri liiketoiminta-alueilla, niillä on myös paljon yhtymäkohtia. Näen tässä hyvän mahdollisuuden luoda yhteisiä toimintatapoja ja työkaluja, jotka palvelevat tulevaisuuden liiketoimintaa, Bastman sanoo.