Lager 157 teki miljardituloksen – aikoo panostaa edelleen pohjoismaiseen laajentumiseen

Suomeen viime vuonna lanseerattu Lager 157 aikoo panostaa myös tänä vuonna pohjoismaiseen laajentumiseen.

Lager 157 kasvoi lähemmäs 15 prosenttia vuonna 2020 ja sen tulos laskeutui 1,2 miljardiin Ruotsin kruunuun. Voitto kasvoi 11 miljoonalla kruunulla ja liikevoitto summattiin 200 miljoonaan kruunuun.

Olemme tehneet todella töitä vetääkseemme toimintaamme ja turvataksemme, että olemme koko ajan ajankohtaisia ja asiakkaisiin keskittyneitä. Vuosi 2020 oli tärkeämpi kuin koskaan, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Stefan Palm sanoo vapaasti suomennettuna Ehandelin sisarsivustolle.

Ilmoitus

Tulos on seurausta hyvästä toiminnasta koko organisaatiossa. Myymälä- ja verkkokauppatiimi on tehnyt fantastista työtä, mutta myös logistiikka- ja valikoimapuoli ovat tehneet vahvasti oman osansa.

Lager 157 avasi vuonna 2020 kuusi uutta myymälää ja ensimmäisen myymälänsä Suomeen, vaikka vallitsevat olosuhteet olivat, mitkä olivat. Nyt heillä on 51 myymälän verkosto Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa sekä verkkokaupat näillä markkinoilla. Lager 157 avasi ensin Raisiossa ja sen jälkeen kaksi myymälää lisää ensin Vantaalla ja vastikään Jyväskylässä. Kaksi viimeksi mainittua on tosin avattu tämän vuoden puolella.

Tänä vuonna yhtiö aikoo avata vähintän 9 uutta myymälää ja aikomuksena on panostaa entistä enemmän pohjoismaiseen laajentumiseen.

Peruskonseptimme on asiakkaiden arvostama ja olemme avanneet joukon uusia myymälöitä, mikä tuntuu hyvältä. Jatkamme markkinaosuuksien ottamista miltei kaikilla segmenteillä, Stefan Palm sanoo.

Yhtiö nostaa vuosiraportissa esille myös kestävän kehityksen ja läpinäkyvyyden. Lager 157 on aloittanut analyysin, niin sisäisesti kuin yhdessä toimittajiensa kanssa, koskien ympäristövaikutusta yhtiön tuotannossa, valmistuksessa ja kulutusta koskien.

Tuotanto tapahtuu etabloiduissa valmistusyksiköissä pääasiassa Bangladeshissa ja Kiinassa ja tätä täydennetään valmistuksella Turkissa ja Intiassa.

 

Ilmoitus