Lager 157 painaa täysillä eteenpäin – viides myymälä avautuu heti ensi vuoden alussa

Lahdessa onnistuneet avajaiset.

Ehandel on raportoinut syksyn mittaan Lager 157:n menestyksestä Suomessa. Yhtiö on avannut neljän myymälän vuosivauhtia markkinoilla, viimeksi viikko sitten Lahdessa. Ruotsalainen suosittu demin- ja outdoormerkki panostaa täysillä omnikanavaiseen myyntiin ja paljastaa nyt Ehandelille, että seuraava myymälä avautuu helmikuussa. Sillä kertaa suuntana on itäisempi maanosa.

Miten avajaiset Lahdessa onnistuivat ja miten myymälä on otettu vastaan?

Ilmoitus

Kiitos, Lahden myymälän avajaiset sujuivat oikein loistavasti ja uusi myymälä sai kyllä paljon kivaa palautetta paikallisilta asiakkailta. Uusi tiimi Lahden myymälässä oli myös hienosti työtehtävien tasalla heti vauhdikkaissa avajaisissa. Olen hyvin tyytyväinen. Uuden myymälän tavaroittaminen on työntäyteinen projekti ennen avajaisia ja Lahdessa yhteistyö uusien kollegoiden ja avajaisaputiimin kanssa sujui saumattomasti. Kiitos myös myymäläpäällikölle Elisa Seppälälle. Olen hyvin tyytyväinen tiimiimme, Lager 157:n maajohtaja Suomessa, Päivi Laurila kertoo Ehandelille.

Lager 157:llä on verkkokauppa kaikilla markkinoilla, myös Suomessa, mutta yhtiö panostaa täysillä myymäläverkostoon. Miten omnikanavainen myynti sujuu esimerkiksi Suomessa, joka ei ole kooltaan iso ja markkinat ovat moniin muihin maihin verrattuna pienet?

Omnikanavainen Lager 157 myös Suomessa on jokapäiväisen tekemisemme päätavoite – jokainen kivijalkamyymälä kasvattaa luonnollisesti verkkokauppamyyntiämme ja asiakkaille olemme yhtenäinen Lager 157. Tarjoamme mm. toimituksen ilman toimituskuluja yli 50€ verkkokauppatilauksille myymälöihimme sekä ilmaisen vaihto- ja palautusmahdollisuuden, Päivi Laurila sanoo.

Yhtiö on laajentanut tähän saakka neljän myymälän vuosivauhdilla.

Jatkuuko sama tahti myös ensi vuonna?

Kyllä –  ja voinkin ilolla paljastaa, että helmikuussa avaamme Suomen viidennen myymälän Lappeenrantaan ja kyllä, tavoitteemme on vain kasvattaa uusien myymälöiden määrää Suomessa 2022 ja usealla myymälällä. Kasvun uusi vuosi on edessä, hän sanoo.

Millaiset asiat vaikuttavat paikan valintaan, kun suunnittelette uusia myymälöitä?

Etsimme konseptillemme sopivaa big box-tilaa eri kaupungeista erityisesti jo olemassa olevista retail parkeista, liikekeskuksista ja kauppakeskittymistä. Liiketiloista voi aina laittaa viestiä minulle, hän vinkkaa.

Ilmoitus

Black Fridaysta on nyt kulunut viikko. Miten Black Friday ja Black Week sujui teillä?

Viikko 47 oli onnistunut. Tarjosimme laajasti laadukkaita Black week-tarjouksia koko perheen perusmuotivaatetarpeisiin ja saapunut talvi luonnollisesti vauhditti viikon myyntiämme. Ja nyt olemme jo käynnistäneet uuden lahjasesongin kaikissa kauppakanavissamme, Päivi Laurila kertoo.

Lager 157 ei laajenna hurjaa vauhtia pelkästään Suomessa, vaan painaa energialla eteenpäin kaikilla markkinoillaan. Yhtiö ilmoitti aiemmin syksyllä avaavansa samalla konseptilla myös Tanskassa, jossa tavoitteena on yhtä iso, noin 15 myymälän verkosto, kuin Suomessa.