Lager 157 avaa verkkokaupan jo huomenna

”Tunnemme itsemme tervetulleiksi ja toivottavasti meitä on jopa odotettu vähän.”

Lager 157 avaa 25.11 jättimyymälän Turun lähelle Raisioon. Verkkokauppa avaa ovensa jo huomenna tiistaina.

Mitä me olemme kohdanneet tapahtumissamme paikan päällä, niin ihmiset ovat osoittaneet uteliaisuutta ja kiinnostusta tarjouksiimme. Tuntuu, että konseptimme, jossa on denim, basic-vaatteet ja outdoor ovat todella paikallaan suomalaisilla markkinoilla. Tunnemme itsemme tervetulleiksi ja toivottavasti meitä on jopa odotettu vähän, Lager 157 operatiivinen johtaja Johanna Winther sanoo Ehandelille.

Ilmoitus

Lager 157 etsi aikaisemmin sopivia toimitiloja Suomesta ja 3000 neliömetrin tilat löytyivät Turun läheltä Raisiosta.

Olemme rekrytoineet niin henkilökuntaa myymälään kuin jäseniä asiakasklubiimme. Nyt viikonlopun aikana olemme taas paikan päällä Turussa, mistä toivottavasti tulee huipputapahtuma ja antaa meille ensimmäisen, tärkeän asiakaskunnan avaamispäivän 25.11 edellä, Johanna Winther sanoo ja jatkaa:

Mutta verkkokauppamme avautuu jo 17.11. Olemme luonnollisestikin sekä hieman jännittyneitä että odottavaisella mielellä. Meitä on monta, jotka olemme tehneet kivenkovaan töitä saadaksemme kaikki palaset kohdalleen, joten olo on hieman kuin valmistumispäivän edellä.

Lager 157 on rummuttanut avaavansa Turussa, mikä on kohottanut useiden Raisiossa asuvien kulmakarvoja. Oikea paikka on kuitenkin Itäniitytie 14, Raisio.

Odotamme todella, kun pääsemme toivottamaan kaikki uudet asiakkaat tervetulleeksi Lager 157:ään, joten toivottavasti monet kertovat avajaistarjouksistamme hyvillä mielin myös ystävilleen, Johanna Winther sanoo.