Lager 157 avaa jättimyymälän Turkuun – yhtiön suurin ja ensimmäinen Suomessa

Ruotsalainen vaatemyymälä Lager 157 kertoi aiemmin syksyllä laajentavansa Suomeen – yhtiö tarkensi eilen suunnitelmiaan ja uusi megamyymälä avautuu Turussa sopivasti Black Weekin alla.

Denim- ja perusvaatteiden tuotemerkki Lager 157 avaa paitsi yhtiön kaikkien aikojen suurimman myymälän, samalla heidän 50. liikkeensä.

Myymälä kattaa kaikkiaan 3000 neliömetriä ja valikoimaan tulee muun muassa perusvaatteet, outdoor, treenivaatteet, lastenvaatteet ja sneakersit. Tämän lisäksi luvassa on ainakin megasuuri alue farkuille.

Ilmoitus

Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, voivat rekisteröidä itsensä netissä saadakseen lisää tietoa ja henkilökohtaisia tarjouksia.

Lager 157 aloittaa nyt henkilökunnan rekrytoinnin myymälään pitämällä rekrytointitapahtuman perjantaista sunnuntaihin kauppapaikka Raisiossa.

Samaan aikaan rekrytointien kanssa aloitamme myös paljon hauskoja kilpailuja sosiaalisissa medioissamme, minkä kautta toivottavasti pääsemme tutustumaan asiakkaisiin hieman paremmin, operatiivinen päällikkö Johanna Winther sanoo.

Lager 157 on alunperin ruotsalainen yritys ja se perustettiin vuonna 1999. Tänä päivänä heillä on 46 myymälää ympäri Ruotsia ja kolme myymälää Norjassa.

Turun Myymälä avaa ovensa 25. marraskuuta Itäniityntien varteen.