Laajentaa Helsinkiin

”Iloinen ja odottavainen, mitä voimmekaan saavuttaa yhdessä uuden tiimimme kanssa Suomessa.”

Tukholmassa kotipaikkaansa pitävä digitaalitoimisto Cloud Nine laajentaa Helsinkiin. Yhtiö kertoo, että paikallisen edustuksen tarve on kasvanut jo pidemmän aikaa ja kun heille avautui mahdollisuus saada suomalainen digitaalitoimisto Mios itselleen, päätös oli tehty.

Cloud Nine on toiminut Tukholmassa vuodesta 1999 ja on jo vuosien ajan toiminut pohjoismaisella tasolla monien asiakkaidensa kanssa. Paikallinen edustus luo paremmat mahdollisuudet palvella olemassa olevia asiakkaita ja tarjota aktiivisemmalla tavalla palveluja suomalaisille asiakkaille.

Ilmoitus

Uudessa toimistossa on neljä työntekijää ja se tulee laajentumaan sitä mukaa, kun he saavat uusia asiakkaita.

Helsinki on looginen seuraava askel meille pyrkimyksessä tulla parhaaksi digitaaliseksi toimistoksi pohjoismaisille toimijoille. Olen siksi hyvin iloinen ja odottavainen sen suhteen, mitä voimme yhdessä tavoittaa uuden suomalaisen tiimimme kanssa, Cloud Ninen toimitusjohtaja Carl-Fredrik Risbecker sanoo tiedotteessa.

Cloud Ninen toimenkuvaan kuuluu työskentely strategioiden, muotoilun ja nettisivustojen sekä verkkoalustojen kehityksen kanssa muutamille Pohjoismaiden tunnetuimmista tuotemerkeistä, kuten Dermosil, Permobil, Casall, Sony Music, Houdini Sportswear, Bemz ja Polygon.

Yhtiö käyttää työssään muun muassa Litiumin, Stormin, Contentfulin, Shopifyn ja Episerverin alustoja.