Kultasuklaan tehtaalla on joulun trendit hallussa

”Seuraamme tarkasti trendejä ja valmistamme tuotteita nautinnolla".

Ilmoitus

Joulu lähestyy ja se tarkoittaa, että suomalaisten suklaansyönti lisääntyy entisestään. Verkkokaupassa suklaa myyvä Kultasuklaa on valmis jouluryntäykseen.

- Seuraamme tarkasti trendejä ja valmistamme tuotteita nautinnolla, parhaita belgialaisia suklaan valmistuksen perinteitä seuraten. Suklaa on lahjatuotteena yksi tyylikkäimmistä huomionosoituksista. Haluamme, että kotimaiset, käsintehdyt tuotteemme kertovat puolestasi välittämisestä ja arvostamisesta, sanoo suklaayrittäjä Juha-Pekka Kärkkäinen tiedotteessa.

Lahjat vaivattomasti verkkokaupasta

Käsityönä valmistetut suklaat tarjoavat  makuelämyksiä jouluihmisille. Kultasuklaan laajasta valikoimasta löytyvät perinteisemmät herkut sekä tuoteinnovaatiot, laatua ja luksusta arvostaville suklaanystäville. Talvisesonki tuo tullessaan uusia makuyhdistelmiä sekä juhlapakkauksia. 

Kultasuklaan verkkokaupassa on helppo tehdä jouluostoksia kiireettömästi ja vaivattomasti. Jouluostoksille voi suunnata myös Kultasuklaan myymälöihin, Helsingin Vanhaan Kauppahalliin ja Iittalan Lasimäen tehtaanmyymälään.