Kuljetusyhtiö pestasi entisen maajoukkuevalmentajan

Suomen jalkapallomaajoukkueen melkein arvokisoihin valmentanut legenda vie nykyään DHL Expressiä eteenpäin.

Ilmoitus

Suomen ehkä kaikkien aikojen menestyksekkäin valmentaja Antti Muurinen palaa haalarihommiin. Muurinen, jonka joukkueet aikoinaan aina "menivät eteenpäin", pääse nyt vihdoinkin arvokisoihin DHL Expressin Finlandin edustajana.

Pikakuljettaja DHL Express ja Suomen Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ovat solmineet jatkosopimuksen entistä tiiviimmästä yhteistyöstä. JPY pyrkii parantamaan urheilijoiden sijoittumista työelämään peliuran päätyttyä tai lähestyessä loppuaan ja etsii Job4Player-ohjelmansa kautta työnhakijakandidaatteja DHL Expressille.

Ensimmäinen ”uusi rekrytointi” DHL:ään on siis kuitenkin hieman yllättäen konkarivalmentaja Antti Muurinen.  Menestyksekkäänä HJK:n ja maajoukkueen valmentajana tunnettu Muurinen alkaa valmentaa DHL Expressin jalkapalloilijoita.

"Huippu-urheilutaustasta etua"

DHL Expressiin on työllistynyt Job4Player-ohjelman kautta aiemmin muutamia pelaajia, ja nyt haussa on neljä uutta työntekijää.

- Mielestämme huippu-urheilutaustasta on pelkästään etua haettaessa meille työhön. Arvostamme tiimipelaajia, jotka ovat tottuneet kantamaan vastuuta ja pyrkimään kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Jalkapallo on myös maailman kansainvälisin peli ja DHL maailman kansainvälisin yritys, joten sovimme hyvin yhteen, sanoo DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtaja Peter Ervasalo tiedotteessa.

- Tavoitteemme on, että DHL on ensimmäisenä ja heti mielessä, kun etsitään työtä kentän ulkopuolelta. Nyt on oikea aika ilmoittautua työnhakijaksi ja esiteltäväksi DHL:lle, painottaa JPY:n toiminnanjohtaja Markus Juhola.

DHL Expressillä on tarjota monenlaisia työtehtäviä, mm. myynnissä sekä operatiivisissa toiminnoissa. Yritys on myös Top Employer -sertifikaatin saanut huipputyönantaja, joka osallistaa ja palkitsee henkiöstöään. Antti Muurinen alkaa valmentaa DHL Expressin jalkapallojoukkuetta, joka harjoittelee viikoittain tähtäimessään menestys DHL Express EuroCupissa. Tässä joka kevät Belgiassa järjestettävässä kansainvälisessä henkilöstötapahtumassa eri maiden jalkapallo- ja cheerleading-tiimit ottavat mittaa toisistaan. Tapahtumaan osallistuu vuosittain yli 3000 DHL Expressin työntekijää Euroopan maista.

- DHL Express EuroCup on erinomainen esimerkki panostuksesta henkilöstön hyvinvointiin. Koko vuoden kestävä valmistautuminen liikuttaa työntekijöitä tavoitteellisesti, kehittää taitoja ja hitsaa porukkaa yhteen ja huipentuu sitten hienoon yhteiseen tapahtumaan. On hauskaa päästä valmentamaan tällaista tiimiä, Antti Muurinen toteaa.

Ilmoitus