Kuljetusjätin uusi palvelu voi lisätä kauppaa Kiinan kanssa

Suhteellisen halpaa ja suhteellisen nopeaa.

Monet eurooppalaiset verkkokaupat tuovat tuotteita Kiinasta, ja yhä useampi eurooppalainen yritys myy tuotteitaan Aasian maihin. Nyt kuljetusjätti UPS yrittää lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Ilmoitus

Auttaa asiakkaita myymään enemmän

UPS on aloittanut kuljetuspalvelun rautatieverkostoa pitkin, jossa tuotteita kuljetetaan Euroopan ja Hongkongin välillä. Reitti kulkee Hong Kongin ja Länsi-Saksassa sijaitsevan Duisburgin välillä, ja tulee UPS:n mukaan helpottamaan alueiden välistä kauppaa.

- Aasia on kasvava markkina, joka tulee jatkossakin olemaan tärkeä eurooppalaisille yrityksille. Tarjoamalla tätä reittiä vaihtoehtoa kuljetukselle näytämme asiakkaillemme, että UPS haluaa auttaa heitä liiketoiminnassa, niin Euroopassa kuin Aasiassa. Jos me tarjoamme lisää kuljetusvaihtoehtoja voimme myös auttaa asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa ja saavuttamaan uusia markkinoita, kertoo UPS:n Pohjolan johtaja Frank Jørgensen lehdistötiedotteessa.

Kontit nostetaan suoraan junaan

Tuotteiden lähettäminen UPS:n rautatiereitin kautta nopeuttaa UPS:n mukaan lähetystä jopa 30 prosenttia meritielähetyksiin verrattuna. Kuljetus maksaa myös jopa 60 prosenttia vähemmän kuin lentoteitse hoidettu kuljetus.

Asiakkaat, jotka kuljettavat UPS-reitin kautta, pakkaavat tuotteet kontteihin, jotka lastataan junan kyytiin. Palvelu on siis ensisijaisesti ajateltu suuremmille lähetyksille.