Kotimaiset A.S.Helsingö ja Raaka Rå yhteistyöhön – lanseeraavat käsintehdyt keraamiset vetimet

Valmistetaan yksitellen käsityönä.

Ilmoitus

Räätälöityjä keittiöratkaisuja Ikean runkoihin myyvä ja valmistava A.S.Helsingö tuo markkinoille ainutlaatuisen vedinmalliston yhteistyössä Raaka Rån kanssa. Verkkokaupan kautta toimiva kotimainen designyritys myy keraamisia CANDY-vetimiä, jotka on suunnitellut muotoilija ja Raaka Rå -keramiikan tekijä Leena Kouhia.

Ilman koneita

A.S.Helsingö ilmoittaa tiedotteessa, että CANDY-vetimet valmistetaan Helsingissä yksitellen käsityönä ilman koneita tai apumuotteja.

- Aidot materiaalit, persoonalliset kodit ja laatu ovat meille tärkeitä. Tämän hienon yhteistyön myötä voimme tarjota asiakkaillemme yhä enemmän mahdollisuuksia luoda koteihinsa persoonallista tunnelmaa ja yksilöllisyyttä, avaa A.S.Helsingön toimitusjohtaja Sebastian Schauman, sanoo tiedotteessa.

Pyöreänmalliset, korkeapolttoiset, lasitetusta keramiikasta valmistetut vetimet löytyvät kolmessa eri värissä: Spotty White, Old Rose ja Granite Black.

Lisää tulevaisuudessa

- Yhteistyö Raaka Rån kanssa on hienoa jatkumoa suunnittelijayhteistöillemme. Tulemme näkemään niitä varmasti lisää myös tulevaisuudessa, ja seuraammekin jatkuvasti kiinnostavia nimiä, jatkaa Anssi Jokinen, A.S.Helsingön toinen perustaja.

Kuten muutkin A.S.Helsingön tuotteet, CANDY-vetimet ovat myynniassä helsingo.com-verkkokaupasta. Sivustolta sekä A.S.Helsingön showroomilta saa henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa niin keittiön kuin muiden kaapistojen rakentamiseen.

Ilmoitus