Komplett.fi laittoi lapun luukulle

Etäisyys Norjaan vaikeutti toimintaa.

Ilmoitus

Muun muassa kodineletroniikka myyvä norjalaisyritys Komplett avasi nettikaupan Suomessa lokakuussa 2017. Reilu vuosi myöhemmin matka tuli tiensä päähän. "Verkkokauppa Kompletti.fi sulkeutui 5.12.2018", kertoo teksti kaupan etusivulla.

- Olisi vaatinut merkittävää lisäpanostusta, jotta olisimme saaneet asiakaskokemuksen riittävän hyvälle tasolle. Fyysinen etäisyys Norjan varastoomme johti myös siihen, että toimituksia ei pystytty tekemään niin nopeasti, kuin mihin pitäisi pystyä vuonna 2018, Komplettin Karin Berg sanoo.

Sovitut asiat hoidetaan

Norjassa vuonna 1996 ensimmäisen verkkokauppansa avannut Komplett jatkaa toimintaansa Norjan lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa. Suomessa tie nousi siis nyt pystyyn. Hallintojohtaja Karin Berg korostaa, että Komplett hoitaa oman osuutensa suomalaisten asiakkaiden kanssa loppuun asti.

- Varmistamme, että suomalaiset asiakkaat, jotka ovat ostaneet meiltä viimeisen vuoden aikana saavat kaikki sovitut asiat sopimusten mukaisesti; tilaushistoria jää voimaan.  Lisäseurannasta huolehtii Komplettin asiakaspalvelu Ruotsissa, toteaa Karin Berg.