”Koko arvoketju ilmastoneutraaliksi vuoteen 2045 mennessä”

Clas Ohlson aikoo käynnistää uudet, kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteet – yritys ilmastoneutraaliksi ja kaikki toiminta perustuisi kiertotalouteen vuoteen 2045 mennessä.

Clas Ohlson kertoo tiedotteessa, että koko arvoketjun on tarkoitus olla ilmastoneutraali 25 vuoden sisällä ja se pitää sisällään kaiken valmistuksesta ja kuljetuksesta tuotteen elinkaareen. Välitavoitteena on vähentää päästöjä 50 prosenttia suhteessa kokonaismyyntiin vuoteen 2030 mennessä.

Riippumatta siitä kysymmekö työntekijöiltä, asiakkailta, sijoittajilta tai lainsäätäjiltä, yritykseemme kohdistuu selkeät odotukset olla positiivinen voima yhteiskunnassa. Uudet tavoitteemme ovat kunnianhimoisia, mutta myös hyvin realistisia. Viime vuosina olemme ottaneet monia askelia eteenpäin, mutta nyt otamme seuraavan askeleen paitsi Pariisin sopimuksen noudattamiseksi myös vahvistaaksemme asemaamme erittäin kilpailuilla vähittäiskaupan markkinoilla sekä työmarkkinoilla, Tina Englyst, Clas Ohlsonin Head of Legal and Sustainability sanoo.

Ilmoitus

Yhtiö on niin ikään määritellyt tavoitteet ja konkreettisia mittareita kuinka pysyä kestävänä ja pitkäaikaisena työnantajana sekä miten Clas Ohlson voi säilyttää vahvan fokuksen lapsien ihmisoikeuskysymyksissä sekä toimia näkyvänä lähettiläänä näiden asioiden osalta.